Seiska: Ohjaaja Antti J. Jokisen katoamisen taustalla päihdekierre


Ohjaaja Antti J. Jokinen on kertonut julkisuudessa hakeutuneensa viime vuonna hoitoon työuupumuksen vuoksi. Ulostulon taustalla oli uutisointi, jonka mukaan Omerta 6/12-elokuvan kuvauksissa oli ollut asiatonta käytöstä ja muun muassa vaaratilanne aseen käyttöön liittyen. Jokinen siirrettiin lopulta sivuun ohjaajan pallilta ja tilalle otettiin Aku Louhimies.

– Kaikkien kuvauspäivään osallistuneiden nimet olivat turvallisuuslistalla. Tuona päivänä Jokisen nimi oli kuitenkin jätetty siitä tarkoituksella pois. Kun Jokinen tuli paikalle, turvamies ei päästänyt häntä sisään oman leffansa kuvauksiin, lähde kertoi taannoin Iltasanomille tilanteen eskaloitumisesta.

Nyt Seiska uutisoi, ettei Jokisen ylilyöntien taustalla ole työuupumus vaan vuosia jatkunut päihdekierre. Lehden mukaan ongelmat alkoivat jo vuosia sitten Bullets-sarjan kuvauksissa.

– Tilanne kuvauksissa muuttui hyvin sekavaksi. Jokisen päihteiden käyttö yltyi sille tasolle, että hän oli välillä jopa kadoksissa tuotantoryhmältä. Lopulta hänen tilalleen Bulletsiin jouduttiin pikavauhdilla hommaamaan toinen tekijä, eräs alan ammattilainen paljastaa Seiskalle.

Kyseistä sarjaa tähditti Jokisen vaimo Krista Kosonen. Jokisen pestiä paikkaamaan pyydettiin ohjaaja Pete Riski.

SUOSITUIMMAT