IL: Antti Railio joutui onnettomuuden vuoksi sairaalahoitoon


Fanit huolestuivat torstaina, kun Antti Railio julkaisi Instagramissa itsestään kuvan kävelykeppien kanssa. Iltalehti on tavoittanut laulajan kertomaan tarkemmin, mitä oikein on tapahtunut.

Railio selostaa olleensa auraamassa kotitietään traktori-mönkijällä. Lumen alla oli ollut jäätä ja menopeli oli suistunut ojaan.

– Lensin siinä pari metriä ilmassa. Mä jotenkin vaistomaisesti pelkäsin, että se mönkijä tulee niskaan ja lensin sellaisessa hämähäkki -asennossa, jotta voisin ottaa sen vastaan. Laskeuduin koko painollani lonkan päälle kivikkoiselle alustalle, mies kuvailee Iltalehdelle.

Railio epäilee olleensa kipushokissa ja pystyneensä siksi ajamaan takaisin kotipihaan loukkaantumisesta huolimatta. Siellä hän sai huidottua vaimonsa Siirin tulemaan auttamaan ja paikalle soitettiin ambulanssi.

Railio kuljetettiin sairaalaan, jossa hänellä todettiin erilaisia lihas- ja hermovaurioita.

– Onneksi on paljon lihaa ja läskiä. Se ehkä vähän suojasi luita siinä, Railio jaksaa vitsailla kivuista huolimatta.

Laulaja kotiutettiin sairaalasta kävelykepit ja kipulääkereseptit mukanaan. Kaikesta huolimatta Railio aikoo hoitaa loput joulukonserttinsa, vaikka niistä ensimmäinen on jo tämän viikon lauantaina Lahdessa.

SUOSITUIMMAT