Seiska paljasti Sami Kurosen salasuhteen – uusi rakas on toimittajakaunotar


Televisiosta ja radiosta tuttu juontaja Sami Kuronen, 47, kuvaili itseään viime syksynä Me Naiset -lehden haastattelussa parisuhdeihmiseksi, joka ei viihdy pitkään sinkkuna. Suomen seksikkäimmäksi mieheksikin nimetyn Temptation Island Suomi -juontajan erot kuvankauniista kumppaneistaan ovat olleet myrskyisiä ja hän on monesti päätynyt otsikoihin pettämisestä.

Kurosen viimeisin ”virallinen” rakas oli vuoden 2017 Miss Suomi Michaela Söderholm, josta hän erosi 2020 alkuvuodesta. Samana keväänä Kuronen nousi otsikoihin yhteisestä lasten kanssa ulkomaille suuntautuneesta perhelomasta radiojuontajaparinsa Jenni Alexandrovan kanssa, jonka jälkeen Kurosen ex-vaimo ja tyttären äiti Anu Valli haastoi miehen käräjille tytön elatusmaksuista.

Kuronen ja Alexandrova kiistivät romanssihuhut, mutta nyt Kuronen on Seiskan sisäpiirilähteen mukaan löytänyt rinnalleen jälleen uuden rakkaan.

– Hänen kainalossaan viihtyy kolmikymppinen vaaleaverikkö, Seiskalle kerrottiin.

Kuronen on ollut vaitonainen uudesta rakkaastaan.

– Facebookiin laittaisin merkinnän: ”It’s complicated” (suom. se on monimutkaista), Kuronen muotoili Apu-lehden haastattelussa maaliskuun alussa.

Seiskan paparazzi sai selville, että miehen rakas on ”kaunis vaaleaverikkö”. Hän kuvasi rakastavaiset toissa viikon keskiviikkona, kun he lähtivät Kurosen asunnolta puolen päivän aikaan kohti Helsingin keskustaa, jolloin myös naisen henkilöllisyys selvisi.

Seiskan mukaan Kurosen rakas on toimittaja, joka on ”ollut julkisuudessa muun muassa kantaaottavien kolumniensa ansiosta”. Seiskan mukaan kaunotar on myös toiminut bloggarina ja esiintynyt mainoksissa.

Seiska julkaisi pariskunnasta paparazzikuvia tänään torstaina ilmestyneessä lehdessä.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT