Seiska: Puukotuksesta toipuva Teuvo Hakkarainen erosi naisystävästään

Seiska on kysellyt europarlamentaarikko Teuvo Hakkaraisen kuulumisia. Viime syksynä yllättäen Hondurasiin muuttanut mies viettää nykyään suurimman osan ajastaan Brysselissä. Viikonloppuisin hän kuitenkin pyrkii käymään Suomessa Viitasaaren-asunnollaan.

Yllättäen Hakkarainen, 61, paljastaa, että suhde hondurasilaisen Larizan, 27, kanssa on päättynyt kaikessa hiljaisuudessa.

– Välillä kirjoitamme viestejä. Minä nyt kyllä lähettelen viestejä niin monelle muullekin. No, ei kai tässä nyt olla yhdessä sitten, joo, Teuvo tunnustaa Seiskalle.

Terveyspuolella Teuvon asiat puolestaan ovat mallillaan. Hän kertoo, että puukotuksessa tullut haava on umpeutunut ja jäljellä on vain pieni naarmu. Hakkarainen hyökkäsi keväällä Hondurasissa koiran kimppuun puolustaessaan ystävänsä lammasta. Koiran omistaja puolestaan puukotti Hakkaraista.


VIRAALI-VIDEOITA


SUOSITUIMMAT

Seiska: Niko Ranta-aho latasi vankilasta käsin Sofiasta jäätävät kommentit

Seiska on tavoittanut vankilassa istuvan Niko Ranta-ahon kommentoimaan Sofia Belórfin häneen liittyvää julkista sanailua. Kaunotar irvaili Sofian Salaisuudet -sarjan viimeisessä jaksossa ex-avopuolisonsa kustannuksella.

Seiska: Danny on esitellyt Helmi Loukasmäen sukulaisilleen: ”lähisukulaiseni ovat hämmästyneitä”

Danny eli Ilkka Lipsanen, 78, on viihtynyt viime ajat Helmi Loukasmäen, 20, kanssa. Seiskan mukaan auringonotosta ja veneretkistä...

Kaupan kassalta kuului erikoista huutelua – syy saa hymyn huulille

Maarika on kertonut Facebookin Ei menny niinku Strömsössä -ryhmässä muutaman vuoden takaisesta sympaattisesta mokastaan. Tuohon aikaan kauppojen itsepalvelukassat olivat uusinta uutta. Maarika...

Renny Harlinin Luokkakokous 3 -komedia saa kriitikoilta täystyrmäyksen: ”surkea elokuva”

Renny Harlinin pitkän ohjaajauran ensimmäinen suomenkielinen elokuva Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily saa ensi-iltansa huomenna. Elokuva jatkaa vuonna 2015 alkanutta Luokkakokous -komediaelokuvien sarjaa.

Brittipariskunta arvioitutti ovistopparina käyttämänsä esineen – arvo jopa yli miljoona euroa

Brittiläistä pariskuntaa kohtasi uskomaton yllätys Fake or Fortune -tv-ohjelmassa, kun heidän ovistopparina käyttämänsä esine arvioitiin jopa miljoonan punnan arvoiseksi (noin 1,2 miljoonaa...

Seiska: Sofia Belórfilla jälleen julkinen huutoriita Stefan-rakkaansa kanssa

Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhteessa riittää käänteitä. Kohukaunotar ja tosi-tv-tähti Sofia Belórf on ollut on-off-suhteessa liikemies Stefan Thermanin...

IS: Kela on saanut satoja moitteita ja 17 huomautusta toiminnastaan oikeusasiamieheltä

Iltasanomat on selvittänyt, että Kela on saanut eduskunnan oikeusmieheltä lukuisia moitteita ja huomautuksia. Lehti on hankkinut tiedot vuoden 2018 alusta lähtien.