Seiska: Salasuhde julki! Kaisa Mäkäräinen ja Ville Nousiainen yhteiskuvissa


Hiihtoladuilla kannuksensa ansainneet Kaisa Mäkäräinen, 39, ja Ville Nousiainen, 38, ovat onnistuneet pitkään salaamaan suhteensa, mutta kuvat paljastivat asian.

Ensimmäiset todisteet hiihdon hiihto-uransa lopettaneesta superkaksikosta tulivat ilmi jo syyskuussa, kun Kaisan nähtiin viihtyvän Villen Kouvolan-asunnolla kuin toisessa kodissaan. Sittemmin välien otaksuttiin viilenneen muutaman napsun verran, sillä yksi kaksikon suunnittelema urheiluleiri poistui suunnitelmista. Paria ei myöskään nähty yhdessä edes Kouvolassa, Villen asunnolla.

Kuvat toimivat myöhemmin todisteena, sillä lemmenpari nähtiin hiihtoleirin yhteydessä Imatran kylpylässä, joten rakkautta oli edelleen ilmassa. Heidän bongattiin myös majailevan samassa hotellihuoneessa.

Pariskuntaa yhdistää lajille omistautumisen ohella työ, ja etenkin Villen puhelias tyyli miellyttää Kaisaa suuresti Seiskan tietojen mukaan. Hiihtoväki vietti myös vapaa-ajalla paljon aikaa heidän seurassaan, viihtyen silminnähden.

Illan päätteeksi rakastavaiset olivat suunnanneet luksustason hotellihuoneeseensa ja nousseet pirteinä aamiaispöytään aamusella.

Lähipiirin kertoman mukaan suhde on erittäin tervetullut molemmille, jonka voi päätellä jo kuvista – katso ne Seiskasta.

Lähde: Seiska
Kuva: Instagram / Kaisa Mäkäräinen

SUOSITUIMMAT