Laura Voutilaisen Me-biisi herättää hämmennystä ja voimakkaita tunteita – näin laulaja kommentoi


Laura Voutilainen julkaisi tunteikkaan tilapäivityksen, jonka yhteydessä hän kiitteli ihmisiä läsnäolosta uuden kappaleensa esittelyn myötä. Me-biisiä koskeva palaute on ollut suurelta osin kannustavaa, mutta nimi on hämmentänyt joitakin.

Urheilun parista ME-lyhenne tarkoittaa maailmanennätystä, joten nimen pohjalta sosiaalisessa on arvuuteltu tämän liittyvän juuri siihen. Kappaleen nimi on kuitenkin ”Me”.

– Päivän päätteeksi kiittelen Teitä läsnäolosta, ja tunnelmien jakamisesta ME-biisin julkaisun aikaan. Palaute on ollut taas, Ah, niin kannustavaa! (Lukuunottamatta yhtä megahupaisaa kommenttia, jossa biisin tunnelmaa verrattiin vanhan traktorin käynnistämiseen 😂👌🏼🙃), kuuluvat Voutilaisen mietteet tuoreesta kappaleestaan.

Kappaleen sanat kuvastavat Voutilaisen mukaan vanhaa rakkaustarinaa, jossa kaksi ihmistä ei voi saada toisiaan, mutta sovitus on nykyaikaisempi. Hän vertaa kappaletta myös omaan, elettyyn elämäänsä, muistuttaen sen kipeistä osista.

– Jos ei niitä olisi eletty, en osaisi samaistua laulun tarinaan täysillä, Laura kommentoi.

– Monelle tuttu ilmiö lienee se, että rakastuu nimenomaan ihmiseen, jota ei voi täysillä rakastaa koska hän on työn, riippuvuuden tai muun ”eston” vuoksi saavuttamaton. Eikä kaikille vaan käy niin hyvin, että vierellä olisi elämänkumppani, jonka kanssa kokea syvää tunneyhteyttä; luottamusta ja ”tiimihenkeä”. Kaikki eivät kai sellaista toivokaan! hän jatkaa.

Laura esittää myös ihmisille kysymyksen: Mitä sinä toivoisit parisuhteeltasi?

Tilapäivityksen avoimet sanat kuvastavat hienosti uutta Me-kappaletta. Laura tiivistää teeman lopuksi näin:

– Kipeästä, onnettomasta rakkaudesta niitä lauluja, tauluja, ja kirjoja syntyykin! Ilman kipua ei taida olla kauneuttakaan.

Tunteita huokuva kirjoitus on saanut monet kirjoittamaan ajatuksiaan Lauran mietteiden pohjalta ja kertomaan elämänkokemuksiaan.

Katso julkaisu kokonaisuudessaan alta.

Artikkelikuva: Instagram / Laura Voutilainen
Ylin kuva: Pressikuva

SUOSITUIMMAT