Seiska: Sanna Marin on järjestänyt Kesärannassa bileitä ja saunajatkoja jo kesästä lähtien


Seiskan mukaan pääministeri Sanna Marininilla (sd.), 35, on ollut tapana järjestää virka-asunnollaan Kesärannassa ”salattuja julkkisjuhlia” kesästä lähtien.

Toissa sunnuntaina Marin järjestämä illanvietto musiikkialan edustajien kanssa nousi otsikoihin, kun keskustelujen sijaan illan aikana näytettiin keskittyneen enemmän syömiseen ja musiikkiesityksiin.

Huomiota herätti myös varsin yksipuolinen kuva alan edustuksesta. Juhlissa olivat artistit AlmaAnna AbreuDiandra FloresPete ParkkonenIltaBenjamin PeltonenPihlaja ja Sanni sekä hänen avopuolisonsa, radiojuontaja ja vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen. Lisäksi vain harvat ja valitut saivat kutsun saunajatkoille.

Kaiken kruunasi illanvietossa mukana olleen tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvisen ilmoitus kaksi päivää myöhemmin, että koronarajoitusten pahasti pieksemältä kulttuurialalta leikataan seuraavan vuoden aikana peräti 18,4 miljoonaa euroa. Marin twiittaili leikkausta vastaan ja lopulta hallitusviisikko päätti perjantaina 15.10, että kaikki veikkausvarojen vähentymisen takia suunnitellut leikkaukset perutaan.

Kohuttu illanistujainen valikoituine saunajatkoineen sai nyt uuden näkökulman, kun Seiska julkaisi saamansa tiedon, jonka mukaan Marin olisi järjestänyt virka-asunnollaan jo kesästä lähtien bileiltoja saunajatkoineen.

– Voisitteko jo vihdoin tehdä paljastusjutun siitä, miten Marin järjestää kotibileitä ja kutsuu sinne artisteja saunomaan ja ryyppäämään ja on tehnyt niin kesästä lähtien harva se viikonloppu, väitetään Seiskan saamassa viestissä.

Seiskan mukaan viesti tuli ”kulttuurialan sisältä” ja että väitetyissä Kesärannan bileissä on ollut ”pitkälti samoja nimiä”, jotka olivat mukana myös toissa sunnuntain virallisessa illanvietossa.

Lähde: Seiska

Kuva: Valtioneuvoston kanslia / Laura Kotila

SUOSITUIMMAT