Seiska: Tältä Onnenpyörä-tyttö Saija Palin näyttää nyt – kuvalinkki


Seiska on haastatellut monessa mukana ollutta Saija Palinia. Kaunotar tuli julkisuuteen vuonna 1999, kun hänet kruunattiin Miss Suomen toiseksi perintöprinsessaksi. Seuraavana vuonna hänet valittiin kuitenkin Skandinavian kauneimmaksi, ja Miss Suomi -kilpailussa voiton vienyt Vanessa (Forsman) Kurri jäi kolmanneksi.

Missikisojen lisäksi Palin on nähty muun muassa Onnenpyörä-tyttönä Janne Porkan aisaparina. Viimeiset pari vuotta näyttävä nainen on työskennellyt kiinteistönvälittäjänä. Seiskan toimittaja tiedusteli, josko tämä olisi vielä kiinnostunut palaamaan televisioon.

– Kyllähän se on aika ajoin käynyt mielessä, mutta ei ehkä enää tämän välittäjän urani aikana. Tämä on niin intensiivistä, etten tiedä missä välissä minä enää tekisin sitä, Palin muotoilee.

Haastattelun sijaan huomio kiinnittyy kuitenkin 43-vuotiaan naisen ulkomuotoon. Vaikka missiajoista on aikaa oli 20 vuotta, Palin ei tunnu vanhentuneen päivääkään. Tyköistuvat farkut puolestaan paljastavat, että hänen vartalonsa on edelleen missinmitoissa.

Katso kuvat täältä.

SUOSITUIMMAT