Seiska: Wille Rydman oli salasuhteessa missi-Adeleen – syyttää nyt naista valehtelemisesta


Adelaide ”Adele” Botty van den Bruele, 26, valittiin Miss Suomi -kilpailussa toiseksi perintöprinsessaksi. Seiska paljasti viime viikolla, että Adele on esittänyt sukuhistoriastaan omituisia väitteitä, sillä hän on kertonut useasti kuuluvansa belgialaiseen aatelissukuun. Nämä puheet kumottu Belgian aateliston viranomaisten toimesta.

Tämän jälkeen selvisi, että Adele treffaili kansanedustaja Wille Rydmania, 36, vuonna 2018. Adele antoi Willesta Helsingin Sanomiin viime keväänä haastattelun, jossa monet naiset kertoivat Willen käyttäytyneen sopimattomasti naisia kohtaan.

Wille kertoi tapailusta Seiskalle.

– Kyllä pitää paikkaansa, että tapailimme Adelen kanssa romanttisessa mielessä muutama vuosi sitten. Kaikki meni silloin ihan hyvin. Olemme vielä keväällä tavanneet toisiamme kavereina, joten hänen Hesarille sepittämänsä valheet olivat minulle iso järkytys.

Willellä on tallessa kaikki keskustelut, jotka hän kävi Adelen kanssa ja on häkellyttävää, kuinka isossa ristiriidassa Adelen väitteet ovat Helsingin Sanomien kirjoitusten kanssa, jotka olivat flirttailevia. Myös Seiskan toimittaja näki kyseiset keskustelut.

– Adelen valehtelu alkaa heti lehtijutun alussa, jossa hän väittää tutustuneensa minuun alaikäisenä. Se ei ole totta. Yhteydenpitomme alkoi vasta vuonna 2018, jolloin olin 32-vuotias ja hän 22-vuotias.

– Sinänsä sillä ei olisi mitään merkitystä, vaikka olisimme tutustuneet jo hänen ollessaan alaikäinen. Mutta kuvaavaa on, että Hesarin jutussa valehtelu alkaa jo heti alussa ja luodaan mielikuva siitä kuin olisi tapailtu jotenkin jo hänen ollessaan alaikäinen.

Wille on tehnyt tutkintapyynnön poliisille Helsingin Sanomien jutusta. Sen esitutkinta on vielä kesken.

Lähde: Seiska

SUOSITUIMMAT