Sini Yasemin julkaisi suorasanaisen pettämisbiisin ”PS. Mul on toinen” – hitti vai huti? Kuuntele täältä


”On ilmiselvää, että on väärin pettää,
mut rakkaus lupaa ei kysy täällä keltään.”

Sini Yasemin julkaisi perjantaina uuden singlen ”PS. Mul on toinen”, joka on kolmas singlejulkaisu laulajan tulevalta toiselta albumilta. Kappale on rehellisen rajoja rikkova tarina pettämisestä pettäjän näkökulmasta. Kappale on Sinin ja Topi Kilpisen käsialaa.

– Minkä takia vain ”hyvisten” tarinat ansaitsevat kertojan? Voiko henkilöä väärän teon takana ymmärtää? Mikäli voi, voiko se tehdä väärästä teosta oikeutetun? Mikä on oikeastaan väärin ja mikä oikein? PS. Mul on toinen syntyi pohtiessani näitä kysymyksiä, Sini kertoo.

Vuonna 2015 debytoinut Sini Yasemin on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka muistetaan muun muassa kappaleistaan ”Adoptoi mun sydän” ja ”Mun kaa”. Laulajan helmikuussa 2019 julkaistu debyyttialbumi Nimeä mut uudestaan on striimannut kultaa. Lahjakas laulaja-lauluntekijä säveltää ja sanoittaa oman tuotantonsa lisäksi musiikkia myös muille artisteille. Sini Yasemin on myös vieraillut esimerkiksi STEREOn, Kasmirin, Raappanan ja View’n kappaleilla. Laulajan tulevalta toiselta albumilta on julkaistu aiemmin tänä vuonna kaksi singleä, ”Mayday” ja ”Paijaan”. Sini Yaseminin toinen pitkäsoitto on tarkoitus julkaista syksyllä 2020.

Kuuntele kursailematon biisi yläpuoleta tai Spotifyssa. Onko se mielestäsi hitti vai huti?

Lähde: Universal Music

Kuva: YouTube

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT