Sniper Ghost Warrior Contracts 2 julkaistaan kesällä – tämä traileri ei sovellu herkille!


Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -toimintapeli vie pelaajat ammattisotilaan vaaralliseen maailmaan.

Pelin uuden ja erittäin brutaalin esittelyvideon voi katsoa yläpuolelta. Varoitus: video ei sovellu herkille!

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 on odotettua jatkoa suositulle ja raa’alle Sniper Ghost Warrior -pelisarjalle, jossa pelaajat ovat saaneet kokea yksinäisen ammattisotilaan haasteet erilaisissa erikoistehtävissä. Contractsin jatko-osassa esitellään entistä paremmat mahdollisuudet tehtävistä suoriutumiseen, kuten yli kilometrin etäisyydeltä suoritetut taitolaukaukset. Nämä ovatkin pelisarjan toivotumpia ominaisuuksia, joita pelin fanit ovat halunneet pelissä nähdä.

Samalla Sniper Ghost Warrior Contracts 2 esittäytyy entistä realistisempana, yksityiskohtaisempana ja hurjempana pelikokemuksena. Äärimmäisen tehokkaat huippuluokan aseet, alan kehittyneimmät erikoisvarusteet ja oikeanlainen ympäristön hyödyntäminen ovat kaikki keskeisessä roolissa tehtävästä toiseen.

Edeltävä Contracts-peli oli tarkoituksellinen irtiotto Sniper Ghost Warrior -pelisarjan juurista ja toi pelille erilaisen painopisteen sekä pelattavuuden että tarinan osalta. Samalla se esitteli entistä avoimemman pelimaailman erilaisine palkkiotehtävineen. Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -pelissä on jalostettu avointa tehtävärakennetta aiempaa monipuolisempaan, parempaan ja nautinnollisempaan pelikokemukseen pyrkien. Näin pelaajat pääsevät osoittamaan taitonsa ja kyvykkyytensä entistä monipuolisemmissa tehtävissä ylivoimaiselta vaikuttavaa vihollista vastaan.

Tehtävärakenteet ovat entistä moniulotteisempia ja aiempaa yksityiskohtaisempia. Näin tehtävät mahdollistavat monia erilaisia lähestymis- ja etenemistapoja sekä tarjoavat kiehtovia haasteita ratkottavaksi. Pelaaja kokeekin tarkka-ampujan ainutlaatuiset haasteet aivan uudenlaisella tavalla.

Pelitarinan tapahtumat sijoittuvat Lähi-Itään, jossa pelaajan ohjastama Raven-hahmo joutuu ottamaan kaiken irti huipputasoisesta välineistöstään monissa eri tehtävissä. Lisäksi monet tehtävät tarjoavat kiehtovaa uudelleenpeluuarvoa erilaisine lähestymistapoineen. Pelin viisi suurta pelikarttaa ja entistä älykkäämmät viholliset tekevät tehtävien suorittamisesta taktisia kokemuksia.

Peli tarjoaa myös entistä upeamman audiovisuaalisen kokemuksen uuden sukupolven pelikonsoleilla hyödyntäen ultrateräväpiirtoista 4k-tarkkuutta.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 julkaistaan PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä pc-tietokoneelle 4. heinäkuuta 2021. Pelin ikäraja on PEGI 18.

SUOSITUIMMAT