Ovatko nämä pääsiäisen uudet hittituotteet?


Lidl ennustaa, että tänä pääsiäisenä nautitaan uusista hittituotteista.

Suklaa eri muodoissaan kuuluu perinteisesti myös pääsiäiseen, mutta muista tutuista tuotteista halutaan myös sesonkimuunnelmia. Tämän pääsiäisen hiteiksi Lidl ennustaa sellaisia tuotteita, joilla voi tehdä myös arjesta pientä juhlaa.

Erätuotteena myytävä mämmiviineri (kuva yläpuolella) on jo noussut myyntihitiksi. Tulossa ovat myös pashapulla, karitsapyörykät sekä lammasnakit.

– Paistopisteellä mämmiviineri nousee tämän pääsiäisen hitiksi, mutta kärkikahinoissa tulee ehdottomasti taistelemaan myös pashapulla. Deluxen tuotteista karitsapyörykät sekä lammasnakki tulevat varmasti kiinnostamaan, koska niistä saa helppoa arkiruokaa. Lampaan ystäville tuotteet tuovat arkeenkin juhlan tuntua, avaa Lidlin sesonkipäällikkö Jaana Riihimaa.

Pashapulla

Raakamakkara on myös tehnyt kauppansa viime vuosina. Siksi sitä on tarjolla myös pääsiäisenä.

– Raakamakkaravalikoimamme on hieman laajentunut ja sen lisäksi tuomme erätuotteina erilaisia erikoismakkaroita. Nyt pääsiäisen sesonkituotteeksi on tulossa raakamakkara lammas-merquez, joka on käsintehty raakamakkara. Siinä maistuvat vahvasti kumina sekä fenkoli. Tuote on 35% porsasta ja 52% lammasta. Lihapitoisuus on 87%. Uskon, että tästä tulee pääsiäisen hitti, kertoo valikoimapäällikkö Matias Lankinen.

Lähde ja kuvat: Lidl

SUOSITUIMMAT