Stefan Thermanin oudot autokuviot: Luksusautoa ei saisi käyttää yksityisautoiluun


Stefan Thermanin autokauppoihin liittyy erikoisia yksityiskohtia.

Seiska uutisoi viime viikolla liikemies Stefan Thermanin, 33, kohentuneesta taloustilanteesta. Helmikuussa toteutuneiden miljoonakauppojen jälkeen Therman on ostanut asunnot niin dubailaisesta pilvenpiirtäjästä kuin Helsingin arvoalueeltakin. Tämän lisäksi miehen autotalli on saanut uuden asukin.

Thermanin uusi auto on luksusauto Bentley Bentayga, ja se maksoi noin 210 000 euroa. Auto on hybridimallia, eli se toimii bensan lisäksi sähköllä.

Seiskan mukaan kohuliikemies Thermanin autokauppoihin liittyy erikoiset vakuutus- ja omistajajärjestelyt. Luksusauto on rekisteröity Thermanin liikekumppanin yrityksen nimiin, aivan kuten miehen edellinenkin auto, 745-sarjan BMW.

Kyseinen liikekumppani on Seiskan tietojen mukaan mukana muissakin Thermanin projekteissa. Muun muassa Thermanin uusi luksusasunto Dubaissa on yhteisomistuksessa bisneskumppanin kanssa.

Oudoksi Thermanin autokuviot tekee se, että Bentley on vakuutettu hänen bisneskumppaninsa yrityksen myyntivarastovakuutukseen. Vakuutusehtojen mukaan auton tulisi olla myyntiesittelykäytössä, eikä sitä saisi käyttää päivittäiseen yksityisajoon. Liikenteessä auto saisi olla oikeastaan vain koeajojen yhteydessä.

Seiskan tietojen mukaan Bentley on ollut parkkeerattuna Thermanin Sofia Belórfille vuokraaman asunnon edustalla viikonlopun ajan kaksi viikkoa sitten.

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT