Suomalaislaulaja hakattiin sairaalaan – kuva ei herkille!


Los Angelesissa asuva suomalaislaulaja Emma Olivia joutui erittäin vakavan hyökkäyksen kohteeksi sunnuntai-aamupäivällä puoli kymmenen aikaan.

Emma oli normaaliin tapaan pysäköinyt autonsa pienen kävelymatkan päähän työpaikasta, koska lähellä ei paikkoja ole tarjolla.

Ylittäessään tietä, silminnäkijän mukaan, kodittoman oloinen henkilö oli hyökännyt voimalla Emman kimppuun. Täysin yllättävään hyökkäykseen valmistautumaton Emma menetti tajuntansa ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Tekijä katosi paikalta, mutta silminnäkijällä oli antaa poliisille tekijästä tuntomerkit.

Sairaalassa vammat todettiin erittäin vakaviksi. Leukaluu oli mennyt murskaksi. Emma kiidätettiin pikaisesti leikkaukseen, joka kesti yli neljä tuntia.

Emma oli joutunut täysin silmittömän väkivallanteon kohteeksi ja sai siitä seurauksena vakavat fyysiset sekä psyykkiset vammat.

Pohjois-Amerikassa ei ole vastaavaa terveydenhuoltojärjestelmää kuin Suomessa, joten lisää tuskaa oli tulossa.

Leikkauksen hinta ei juttua kirjoittaessa ole vielä tiedossa, mutta jokainen päivä sairaalassa maksaa noin 10 000 dollaria. Mikään vakuutus ei näitä korvaa. Täysin syyttä hakattu ihminen voi joutua vielä kaiken tuskan päälle velkavankeuteen.

Pohjois-Amerikassa on yleistynyt GoFundMe-sivuston kautta tehtävät avustukset. Emman pitkäaikainen perhetuttava loi GoFundMe-palveluun kohteen, jonka kautta saatujen lahjoitusten avulla nuori voi keskittyä rahahuolien sijaan paranemiseen. Lahjoituksia on tehty jo lähes 30 000 dollaria.

Tämä on helpottanut niin Emman kuin kaikkien läheisten kokemaa tuskaa.

– On hienoa huomata, että lähimmäisestä välitetään ja ollaan valmiita auttamaan hädän hetkellä, sanoo Emman lähisukulainen.

Alla kuva Emmasta sairaalassa. Ei herkille.

Emma Olivia

SUOSITUIMMAT

Jethro Rostedtin entinen miljoonaomaisuus pakkohuutokaupattiin 3 500 eurolla!

Jethro Rostedtin raha-asiat ovat olleet jo pidemmän aikaa tiukassa umpisolmussa. Nyt bisnesmiehen osakkeet Aninkaisten kiinteistövälitys Oy:stä on pakkohuutokaupattu pilkkahintaan. Asia ilmenee Jethron...

Omaisten hätä on suuri! Jimi lähti joulunviettoon eikä koskaan palannut

Poliisi on tänään tiedottanut, että Jimi Repo on kadonnut. Hän oli poistunut Rovaniemellä sijaitsevasta asuinpaikastaan ennen joulua eikä koskaan palannut.

Seiska: Nyt Jethro Rostedtin pojan yritystä haetaan konkurssiin – Jethro taustahahmona

Kerroimme eilen Seiskan uutisoinnin pohjalta, että Jethro Rostedtin osakkeet Aninkaisten kiinteistövälitys Oy:stä on pakkohuutokaupattu pilkkahintaan. Voit lukea aiemman juttumme...

Anna: Tällainen mies on Kirsi Alm-Siiran uusi rakas

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira, 48, oli parisuhteessa Kalle Siiran kanssa 19-vuotta. He erosivat muutama vuosi sitten. Noin vuosi sitten Kirsi...

Hätäkeskukseen valitettiin ”häiriöstä” – soitto saattoi pelastaa miehen hengen!

Poliisi meni viime viikolla hätäkeskukseen soitetun puhelun perusteella Joensuussa sijaitsevaan yksityisasuntoon. Kyse oli ilmoituksen perusteella tavanomaisesta häiriötehtävästä. Kun poliisi...

IL: Jyrki 69 kommentoi vihdoin suhdettaan Erika Vikmaniin

Erika Vikmanin ja Jyrki 69:n suhdeuutisointia seuraavat yllättyivät melkoisesti, kun kaksikon uutisoitiin jakavan yhdessä palkinnon Emma Gaalassa. Kyseiset...

Lotta Hintsa poltti kasvonsa karmeaan kuntoon – katso varoittava kuva

Lotta Hintsa on julkaissut Instagramissa varoittavan kuvan. Entinen Miss Suomi on polttanut vuorikiipeillessään kasvonsa niin pahasti, että kuvan katsominenkin melkein tekee kipeää.

AL: Ensitreffit-osallistuja joutui luopumaan työstään sarjan vuoksi

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan viime tuotantokaudella osallistunut Otto on kertonut kuulumisiaan Aamulehden haastattelussa. Hän toteaa, että tosi-tv-ohjelman jälkipyykki on ottanut henkisesti todella koville.

Kriisin keskellä oleva Suvi Teräsniska kertoi kuulumisiaan

Uutisoimme jokin aika sitten, että laulaja Suvi Teräsniska, 33, perui ainakin osan esiintymisistä tässä ja ensi kuussa. Sen jälkeen ilmeni, että Suvi...

Suomalaisnainen saa mieheltään ruokarahaa – tuleva lahjavero ahdistaa

Facebookin Naistenhuone-ryhmään ilmestyi hiljattain erikoisehko avunpyyntö. Nainen kertoi olevansa hoitovapaalla. Näin ollen hänen miehensä hoitaa tällä hetkellä suurimmaksi osaksi perheen kulujen maksamisen.