Susanna Laine ja Petri Nygård rakkauslomalla Italiassa – Petri paljastui ilman aurinkolaseja videolipsautuksesta


Juontajakaunotar Susanna Laineen, 40, on Seiskan mukaan seurustellut jo viime kesästä lähtien kaksimielisen suomiräpin kuninkaan Petri Nygårdin, 47, kanssa. Välit ilmeisesti alkoivat lämmetä vuoden 2020 Masked Singer Suomi -ohjelmassa, jossa he olivat kilpailijoina.

Pari ei ole julkaissut yhtäkään yhteiskuvaa seurustelunsa aikana, mutta ensimmäinen poikkeus lipsahti nyt Laineen Instagram Stories -osioon, kun kaunotar julkaisi videoita Italiasta.

– Oi, kirkonkellot soi, kuunnelkaa. Aah, mä olen siis Italiassa, Salòn kaupungissa Gardajärven rannalla elikkä täällä Pohjois-Italiassa. Tää on ihan käsittämättömän upea paikka. Mä oon Villa Arcadio -nimisessä hotellissa, ja… mulla ei oikein ole sanoja. Mä näytän vähän, millaista täällä on, Laine sanoi ja esitteli kerrassaan upeita maisemia.

Laine ei kertonut kenen kanssa hän on Italiassa, mutta yhden videon pieni lipsahdus paljasti, että kyseessä on lemmenloma. Videolla nimittäin vilahtaa Petri Nygård.

Videolla Villa Arcadion suomalainen johtaja Jaana Nakari esittelee ravintolaillallisen sisältöä. Pöydässä Laineen vastakkaisella puolella illallista ihastelee siististi kauluspaitaan pukeutunut Nygård ilman tavaramerkiksi muodostuneita aurinkolasejaan.

Villa Arcadio on vuonna 2000 hotelliksi restauroitu entinen luostari, josta avautuvat henkeäsalpaavan upeat näköalat puutarhaan ja Gardajärvelle.

Lue myös: Petri Nygårdin suunnitelma alkoi jo 9 vuotta sitten! Yhteiskuvassa Susanna Laineen kanssa: ”Tuleva vaimo”

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT