Suvi Pitkäsen uusi elämä alkoi fiaskolla: Oksennusta ja sekoileva taksikuski


Suvi Pitkänen ja hänen pitkäaikainen puolisonsa Marko Somppi saivat syksyllä parisuhdekriisinsä selätettyä. Pariskunta palasi eron jälkeen yhteen ja päätti aloittaa uuden elämän Dubaissa.

Nyt odotettu muutto Arabiemiraatteihin on viimein toteutunut, mutta alku ei ole sujunut kovinkaan ruusuisissa merkeissä.

– Kesken lennon Sofiel alkoi oksentaa hyvin paljon. Laatoitettiin muun muassa yksi koneen takavessa ja käytävä, Suvi selostaa Instagramin stories-osiossa.

Lentokentällä mollivoittoinen matkanteko oli jatkunut. Matkustajat olivat joutuneet odottamaan sekä koneesta poistumista että matkatavaroiden saamista. Kun Suvi perheineen oli viimein päässyt taksiin, edessä oli ollut uusia ongelmia.

– Jossain kohtaa tajuttiin, että hän pyörii ihan väärällä seudulla, käytännössä lentokentän lähellä. Sitten kävi ilmi, että tämä taksikuski on uusi eikä tiedä yhtään, mihin se on menossa. Loppuviimein meidän tunnin matka kesti kaksi tuntia, koska tämä kuski ajeli koko ajan täysin harhaan, Suvi purkaa turhautumistaan.

Stressaava matka oli myös aiheuttanut Suvin ja Markon välille riitaa useampaankin otteeseen.

SUOSITUIMMAT