Syyttäjä vaatii Hannu Pikkaraiselle ehdotonta vankeutta raiskauksesta – Seiska julkaisi sensuroimattomia yksityiskohtia tapahtuneesta


Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen, 38, oikeudenkäynti alkoi eilen 22.3. Alle vuoden seurustelun jälkeen Martina Aitolehden, 39, vuodenvaihteessa jättämää Pikkaraista syytetään 2020 kesäkuussa tapahtuneesta väitetystä raiskauksesta. Oikeudenkäynnistä ovat uutisoineet mm. Ilta-Sanomat, MTV ja Seiska.

Pikkarainen kertoi sosiaalisessa mediassa saamastaan syytteestä viime vuoden elokuussa.

Syyttäjä vaatii Pikkaraiselle ehdotonta vankeutta väitetystä rikoksesta, joka tapahtui uhrin asunnolla kotibileiden jälkeen.

Seiska uutisoi varsin yksityiskohtaisesti syytekirjelmässä olevista versioista aktin etenemisestä. Osapuolten näkemykset tapahtumista ovat täysin erilaiset, jopa siitä mihin kohtaan Pikkarainen on lauennut. Pikkarainen ja asianomistaja ovat yhtä mieltä vain siitä, että yhdyntä on tapahtunut.

Syytteen mukaan Pikkarainen olisi käyttänyt hyväkseen uni- ja päihtymystilasta johtuen tiedottomassa tilassa ollutta uhria ja ollut häneen suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä. Pikkarainen kieltää väitteen ja sanoo, että uhri oli suostuvainen aktiin. Pikkaraisen mukaan he olivat tunteneet toisensa jo pitkään ja harrastaneet seksiä aiemminkin.

Asianomistaja vakuuttaa lausunnossaan, ettei ole antanut suostumustaan seksuaaliseen kanssakäymiseen. Hän sanoo soittaneensa tapahtuneen jälkeen asiasta kuullulle todistajalle, ilmoittaneensa hätäkeskukseen ja hakeutuneensa tutkimuksiin.

Käräjäoikeus määrää tuomionsa myöhemmin.

Lue myös: Silminnäkijän salakuvat: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen jälleen yhdessä?

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT