Tältä näyttää Huonot naiset – katso traileri!


Leea Klemola, Jussi Vatanen ja Mikko Penttilä, tähdittävät uutta komediaelokuvaa.

Huonot naiset on komedia, jossa yllätysvieraat sotkevat hääjuhlien järjestelyt ja pistävät vipinää uinuvaan lappilaiseen pikkukylään. Elokuva saa ensi-iltansa elokuvateattereissa kautta maan keskiviikkona 5.1.2022. Katso traileri yläpuolelta!

Komedian pääosissa nähdään Leea Klemola, Jussi Vatanen ja Mikko Penttilä sekä uusina nousevina tähtinä Emma Kilpimaa ja Anna Ackerman. Suuressa näyttelijäkaartissa ovat myös mukana muun muassa Rea Mauranen, Anna-Leena SipiläTiina Pirhonen, Sinikka Mokkila, Eeva Semerdjiev ja Kari Ketonen.

Huonot naiset on tarina tavallisista, rohkeista naisista ja miehistä, joissa yllättävät kohtaamiset nostavat pintaan suuria tunteita sekä ikiaikaisia asetelmia. Kun nämä häät on tanssittu, on koko kylä siirtynyt piirun verran paikoiltaan. 

Elokuvassa seurakuntatalon emäntä Johanna (Klemola) tekee kaikkensa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Varaa virheisiin ei ole. Viimeinen, mitä Johanna kaipaa, on bussilastillinen kuokkavieraita kolkuttelemassa seurakuntatalon ovelle tärkeiden hääjuhlien aattona. Ohikulkumatkalla olevalta venäläisseurueelta on kuitenkin hajonnut auto ja pian Johanna löytää itsensä majoittamasta seuruetta seurakuntatalolle. Johannan veljen tehtävänä on korjata auto, että vieraat saadaan äkkiä tien päälle ja alta pois. Veljen yrittäjähenkinen kaveri puolestaan näkee tilanteessa hienoja mahdollisuuksia ja päättää toimia. Kello käy, auto ei käynnisty, häät alkavat ja katastrofin ainekset ovat käsissä.

Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Karoliina Lindgren ja Niklas Lindgren. Käsikirjoitus perustuu Karoliina Lindgrenin alkuperäisideaan ja on tositapahtumien inspiroima. Huonot naiset on Lindgrenin esikoispitkä elokuva.

Karoliina ja Niklas Lindgren ovat aiemmin käsikirjoittaneet yhdessä muun muassa televisiosarja Jättekivan, jonka Niklas Lindgren ohjasi. Hän on myös muun muassa käsikirjoittanut Kimmo-sarjaa sekä ohjannut ja käsikirjoittanut Putous– ja Pasila 2.5 – The Spin-Off -sarjoja. Karoliina Lindgren on lisäksi käsikirjoittanut Armi elää! -elokuvan.

Elokuvan tuottaja on Miia Haavisto (Lost BoysEdenTuntematon sotilas, Tom of FinlandMiami ja Joulumaa).

SUOSITUIMMAT