Tältä näyttää kun Janni Hussi lukee ralliautossa nuotteja – video!


Janni Hussi on saavuttanut melkoisesti näkyvyyttä lyhyellä kartturinurallaan. Hänet on noteerattu myös ulkomaisessa mediassa.

Luonnollisesti syynä on kehityksen nopeus. Mutta tuskinpa naiskarttureita niin kovin paljon suhteessa miehiin muutenkaan löytyy – saati näin näyttäviä karttureita.

Kaikki lähti siitä, kun Hussi toimi Sami Pajarin kartanlukijana Lahti Historic Rallyssa elokuussa 2022 sekä Liettuassa ajetussa rallissa, jonka kaksikko voitti. Alkuvuodesta 2023 hän toimi Matias Henkolan kartanlukijana Jyväskylän Talvirallissa. Kaudella 2023 Hussi on toiminut Heikki Kovalaisen kartanlukijana rallin SM-sarjassa. Ensimmäinen yhteinen kilpailu oli Kuopion SM-rallissa helmikuussa. Kesäkuussa 2023 Kovalainen ja Hussi sijoittuivat kuudenneksi Itärallissa.

Heinäkuussa 2023 Janni osallistui puolestaan Ruotsin EM-ralliin yhdessä Lauri Joonan kanssa. He sijoittuivat viidensiksi. Heinäkuussa Hussi ja Joona osallistuivat Rooman EM-ralliin. Lahden SM-rallissa Kovalainen ja Hussi sijoittuivat seitsemänneksi SM1-luokassa. Joona ja Hussi aikovat kilpailla yhdessä WRC2-sarjassa kaudella 2024. Lokakuussa 2023 Joona ja Hussi osallistuivat Keski-Euroopan ralliin. Sitten seurasi ulosajo.

Hussin ensimmäinen MM-ralli siirtyy nyt ensi kauteen, sillä Lauri Joona loukkasi selkänsä.

Mutta nyt päästään kärpäseksi ralliauton kattoon, ja kuullaan miltä nuotin luku kuulostaa. Entä miltä näyttää kyydissä. Katso alta.

Katso myös: Janni Hussi ulosajossa – auto pahassa kunnossa, kuva!

SUOSITUIMMAT