Tämä on lempiasuni!


Jos mun vaatekaapissani saisi olla vain yksi asu niin se olisi varmaan musta jumpsuit, sillä se on säilynyt vaatekaappini kestosuosikkina jo vuosia.

Esiintyvän työni vuoksi joudun tekemään vaatehankintoja enemmän mitä edes haluaisin.
Nykyään shoppailen kuitenkin harkitusti, sillä haluan olla ekologisempi ja lisäksi ahdistun jos kaapeissa on liikaa tavaraa (koskee myös vaatteita). Mutta näköjään poikkeus on mustat jumpsuitit. Konmari metodin mukaan ne selvästi tuovat minulle pirskahtelevaa iloa, joten siinä tapauksessa miksipä ei?

Kaapistani löytyy mustia jumpsuitteja esim. Kesällä rennosti terassille-tarkoitukseen, sitten juhlavampiin tilaisuuksiin sekä tämä kuvien jumpsuit ihan arkeen. Jumpsuit on myös asu mikä muuntautuu moneksi. Vaihtamalla kenkiä, takkeja ja asusteita saat muokattua asusta niin arkisen kuin juhlavan.

Kierrätän ja päivitän vaatekaappiani jatkuvasti, mutta tämä kyseinen asu palautuu vaatekaappiini aina uudestaan ja uudestaan. Ne tuntuu aina oikein huutavan nimeäni!

Ennen mulla oli huono tapa käyttää asuja julkisissa tapahtumissa vain kerran jonka jälkeen asu oli ns.”nähty” ja sai poistua kaapistani. Nykyään käytän asuja uudestaan ja suosin hankinnoissani asuja, jotka muuntautuu kätevästi  eri tilaisuuksiin sopiviksi ja näin ne myös palvelee kauemmin. Olen opetellut myös kuvauksissa käyttämään samoja asuja uudelleen, kannustaen näin myös seuraajiani ekologisuuteen.

Haaveilen, että joku päivä voisin sanoa, että vaatekaapissani on vain ja ainoastaan kotimaista ja kierrätettyä muotia.

Löytyykö teiltä joku kestosuosikki asu johon ette kyllästy ja jota teiltä löytyy vaatekaapista useampi kappale? Entä onko teillä herännyt muotia kohtaan myös kiinnostus ekologisuudesta?

Kuvien jumpsuit: Chiquelle

Seuraathan minua myös Instagramissa ♥️

SUOSITUIMMAT