Tämä unelmatalo on tehty säilytyskonteista – katso upeat kuvat!


Moni meistä on leikkinyt rakennuspalikoilla pienenä ja rakennellut esimerkiksi toisiinsa tarttuvista legoista erilaisia asioita. Tämä unelmatalo on saanut osakseen samanlaista innovaatiota.

Espanjan Madridissa, Sierran alueella sijaitsevassa ”konttitalossa” omistajat voivat ihailla kotkien kaartelua ympäri vuoden ja nauttia olostaan aurinkotuolissa. Erikoisella tavalla syntyneen asunnon voi sanoa olevan unelmien täyttymys ja noudattaa piiruntarkasti omistajiensa toiveita.

Neliöitä koko komeudessa on 180 ja siihen kuuluu kaksi 30 neliön autotallia sekä 30 neliön terassi. Talossa on myös tilava yli 50 neliömetrin olohuone-ruokailuhuone, yli 20 neliömetrin toimistokeittiö sekä kodinhoitohuone ja konehuone. Asunto sisältää myös sviittityylisen makuuhuoneen, jossa on avoin pukuhuone ja integroitu kylpyhuone.

Kaksikerroksisen talon energialuokka on A, joten se on hyvin ympäristöystävällinen. Kokonaisuuteen kuuluu myös LED-valaistus, ilmanvaihtojärjestelmä lämmöntaltiointiyksiköllä sekä uima-allas yövalaistuksella.

Kuvat kertovat enemmän upeasta unelmatalosta, ne näet tästä linkistä.

Lähde: Livinginacontainer
Kuvituskuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT