Täydellinen äiti ja tytär -hemmottelupäivä sekä alekoodi <3


Pari viikkoa sitten juhlittiin tyttäreni ylioppilasjuhlia sekä stipendiä, jonka hän sai yhdysvaltalaisesta yliopistosta. Halusin hemmotella Jessicaa vielä kovasta työstä ja vietimme ihanan äiti ja tytär -hemmottelupäivän. 

Varasin meille ajan Day Spa Lapinniemen Helmestä, joka on hajusteeton kauneushoitola aivan Tampereen keskustan kupeessa Tampellassa.

Jessicalle tehtiin ihanan rentouttava kuumakivihieronta ja minulle tehtiin aivan ihana bambuhieronta. Molemmat on täydellisiä valintoja jos keho sekä mieli kaipaa hemmottelua tai kaipaat arjen luksusta.

Hot Stone hieronta eli kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi iholla. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin ja on yksi parhaista lihasjännitysten laukaisijoista. Hieronta myös lievittää stressiä, rentouttaa ja tehostaa aineenvaihduntaa.

Lämmin bambuhieronta on kuumakivihieronnan tavoin syvärentouttava hoito, jossa lämpimillä bambukepeillä tehdään miellyttäviä erilaisia rullaavia liikkeitä ja vääntöliikkeitä. Bambukepeistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin ja niillä voimistetaan kosketuksen vaikutusta. Hieronta myös helpottaa stressiä, rentouttaa ja tehostaa kuona-aineiden poistumista.

Day Spa Lapinniemen Helmessä on ihanan lämmin tunnelma, osaava sekä ystävällinen henkilökunta ja laaja valikoima erilaisia kauneushoitoja.

Hoitoon saapuessa oli ihana kiireetön tunnelma ja todella ystävällinen vastaanotto.

Ennen hoitoa ajattelin, että voin samalla hierontojen lomassa jutella Jessican kanssa, mutta hoito oli niin rentouttava, että kävin kevyessä unessa.

Taustalla kuului ihanaa meren kohinaa ja siinä unen rajamailla lämpimien kivien sekä bambujen alla tuntui kuin olisi jossakin meren rannalla etelän auringon sekä palmujen alla. 

Hoito oli todella miellyttävä ja vielä tätä kirjoittaessakin voi tuntea rentoutuvansa kun mielessä palaa tuohon hoitopenkille.

Hoidon jälkeen saimme nauttia vielä pientä naposteltavaa sekä vettä, jota onkin hyvä juoda runsaasti hoidon jälkeen.

Oli aivan ihana käynnistää joululoma hemmottelevilla hieronnoilla ja oli ihana viettää rentouttava spa-hetki yhdessä tyttären kanssa. Molemmat todella nautimme.

Hemmottelevat hieronnat on myös aivan loistava lahjaidea kumppanille, ystäville sekä läheiselle. Lahja joka on ekologinen ja mikä varmasti ilahduttaa lahjan saajaa.

Koodilla ”hennahemmottelu” saa 10% alennusta kaikista kuumakivi- ja bambuhieronnoista. Koskee myös parihierontoja (eli voit antaa lahjan myös itsellesi)!

Alennus toimii verkkokaupan tulostettavissa (mobiili) lahjakorteissa sekä myös paikanpäällä.

Tarjous on voimassa vain vuoden loppuun asti, joten kannattaa hyödyntää tämä alennus.

www.lapinniemenhelmi.fi

Pellavantori 1, 33100 Tampere

SUOSITUIMMAT