Tietyömies kehä ykköseltä: Autoilijat kusipäistyneet, hyvä että selvitään hengissä


Liikennetyöntekijä Jukka teki Facebookiin postauksen kuvan kera ja siinä hän kertoo kuljettajien piittaamattomasta asenteesta liikennesääntöjä ja tienposkessa työskenteleviä henkilöitä kohtaan.

Jukan lisäämässä kuvassa näkyy, kuinka henkilöauto on ajanut liikenteen ohjausvaunua päin:

”Tässä on nyt muutama kuukausi tullut oltua töissä tuolla tienposkessa kehä1:sellä ja Turunväylällä. On suorastaan ihme että sieltä kuitenkin jokapäivä selviydytään hengissä pois. Ihmiset on kusipäistynyt lähestulkoon kaikki, hyvin pieni osa huomioi sitä työntekijää siellä tienposkessa tai noudattaa rajoituksia. Tässäpä muutamia otteita.

Ennakkomerkki 700 metrin päästä siirtyminen yhdelle kaistalle = 2-3 autoa ainakin ehdin vielä ohittaa.

Tietyöalueen merkki ja nopeusrajoitus 100km/h nopeusrajoitus = ei vaadi vielä toimenpiteitä, hyvin voi ajaa vielä 120km/h.

Nopeusrajoitus 80km/h = sataa pystyy vielä vetään.

Nopeusrajoitus 60km/h = on aika tarkastaa someilmoitukset mutta 80km/h voi vielä ajaa.

Edessä kaistat kapenee mutkassa merkki = rekan ohi pääsee kätevästi siinä, äänimerkkiä on kätevä tässä kokeilla kun tulee ahdasta.

Mies kaistalla tietyöalueella 60km/h rajoituksella 100 metrin päässä pysäytyslätkä ylösnostettuna = se ei näytä sitä minulle vaan takana tulevalle, kiihdytän hieman niin ymmärtäähän poloinen väistää.

Ja loputon määrä muita….. kuvalla huomioo.
Kuvassa henkilöauto ajaneena päin liikenteen ohjausvaunua. Tämänkin vaunun edessä, kuitenkin noin 200 metrin päässä oli ihminen töissä. Saa jakaa mutta ei oo pakko.”

Kuvakaappauksen Jukan päivityksestä voit katsoa alta.

Lähde: Facebook

Artikkelikuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT