USA on jälleen avautunut! Nämä ovat suomalaisten top 5 suosikkikohteet Yhdysvalloissa


Puolentoista vuoden unelmoinnin jälkeen suomalaisten toiveisiin on viimein vastattu: Amerikka on jälleen avautunut!

Vaikuttaa siltä, että suomalaiset ovat valmiimpia kuin koskaan lähtemään rapakon taakse, sillä Hotels.comin hakutietojen mukaan Yhdysvallat on rajoitusten poistamista koskevan ilmoituksen julkistamisen jälkeen noussut suomalaisten keskuudessa suosituimpien kansainvälisten matkakohteiden listalla sijalta 8 sijalle 7.

Suomalaisten top 5 suosituimmat matkakohteet Yhdysvalloissa ovat:

1. New York – luistelu Rockefeller Centerissä ja hevosajelu Central Parkissa ovat täydellinen tapa viettää valkoista joulua Isossa Omenassa.

2. Miami – paikallisväriä, valkoisia hiekkarantoja ja ikuista auringonpaistetta – Miami onkin täydellinen kohde ympäri vuoden!

3. Las Vegas – täältä löydät hulluimmat hotellit ja säkenöivimmät show’t! Viikonloppu syntisessä Las Vegasissa on ehdottomasti kokemisen arvoinen.

4. Los Angeles – balmistaudu tapaamaan rock-musiikin kuningas (tai ainakin hänen kaksoisolentonsa) Hollywood Boulevardilla ja osallistu suosituille elokuvastudiokierroksille.

5. Fort Lauderdale – täydellinen kohde seikkailuihin Floridan auringon alla. Miltä kuulostaisi esimerkiksi hurja alligaattoriretki Floridan rämeille?

Muita suosituimpia kaupunkeja Yhdysvalloissa ovat esimerkiksi Key West, San Francisco, Chicago, Orlando, Honolulu ja Brooklyn. Yhdistäviä tekijöitä ovat muun muassa aurinko ja urbaani kaupunkitunnelma!

– Yhdysvaltain rajat ovat olleet kiinni yli puolentoista vuoden ajan, joten asiakkaidemme keskuudessa on paljon patoutunutta Amerikan-kysyntää. Nyt kun rajoitukset poistuvat, voimme melkein maistaa New Yorkin hotdogit… Haaveiletpa sitten mehukkaasta Isosta Omenasta, Kalifornian ruosteisista kukkuloista tai Las Vegasin yöttömästä yöstä, odotuksesi on nyt ohi! On siis aika aloittaa pakkaaminen ja ryhtyä suunnittelemaan seuraavaa reissuasi! sanoo Emma Tagg, Hotels.comin Head of Global and EMEA Brand Communications.

Hotels.comissa on Black Friday- ja Cyber Monday -tarjouksia suomalaisten haetuimpiin Amerikan-kohteisiin. Jäsenet saavat myös 30 % alennusta hotelleista sekä 23. marraskuuta alkaen palkintoleimat tuplana.

5 parasta Black Friday -hotellitarjousta USA:ssa

SIXTY SoHo New York – 30 % alennus

Loved by Guests -arvosana: 9,0. Tämä SoHon keskellä sijaitseva luksushotelli on samaan aikaan hauska, nykyaikainen ja hienostunut. SIXTYn myötä pääset näkemään todellisen New Yorkin – kaupungin, joka ei koskaan nuku. Arkkitehtuuristaan tunnetulta alueelta löytyy niin livemusiikkia, tanssia kuin fantastisia ravintoloita.

Cardozo Hotel South Beach Miami – 40 % alennus

Loved by Guests -arvosana: 8,2. Miamin South Beach on yksi maailman ikonisimmista matkakohteista. Cardozo Hotel South Beach on kauniisti remontoitu, valoisa ja nykyaikainen, minkä lisäksi sen loistava sijainti Ocean Driven varrella tarjoaa erinomaiset edellytykset shoppailuun.

The Palazzo at The Venetian Las Vegas – 25 % alennus

Loved by Guests -arvosana: 9,2. Tervetuloa Las Vegasiin, paheiden pesään! The Palazzo sijaitsee Las Vegas Stripin varrella ja edustaa klassista italialaista ylellisyyttä, toki moderniin makuun päivitettynä ja upeista yksityiskohdista tinkimättä.

W Los Angeles – West Beverly Hills Los Angeles – 25 % alennus

Loved by Guests -arvosana: 8,2. Urbaani piilopaikka, jonka moderni sisustus ja luksustason varustelu ihastuttavat takuuvarmasti. Ei ole Los Angelesin voittanutta, mitä tulee aktiviteettitarjontaan. Tämä hotelli sijaitsee vain parin minuutin päässä Rodeo Driven design-putiikeista, Santa Monican hiekkarannoista ja läntisen Losin museotarjonnasta.

Fort Lauderdale Marriott Coral Springs Hotel & Convention Center Fort Lauderdale – 20 % alennus

Loved by Guests -arvosana: 8,2. Ota irtiotto arjesta ja suuntaa kuvankauniiseen Fort Lauderdaleen! Fort Lauderdale Marriott Coral Springs Hotel & Convention Center tarjoaa mielettömän kattauksen erilaisia aktiviteetteja, ja sykkivä Miamin kaupunki on yhtä lailla kulman takana. Tämä erinomainen majoituskohde tarjoaa jokaiselle jotakin: ulkouima-altaan, auringonottoalueen, golf-kentän sekä kävely- ja pyöräilyreittejä.

Lähde ja kuvat: Hotels.com

Ylin kuva: Unsplash

SUOSITUIMMAT