Uskaltaisitko antaa lasten spraymaalata kallista autoasi?


Spraymaali tunnetaan varsinkin graffiteista, joiden puhdistaminen onnistuu vain erikoisaineilla, eikä silloinkaan välttämättä täydellisesti. Entä jos oma auto sprayataan? Tulisiko mieleenkään tehdä sitä itse tai antaa vaikkapa lastesi töhriä maalilla kallista autoasi?

Suomalaisen Maston Oy:n mukaan nyt se on mahdollista kehittämänsä aidon ekologisen liitu-sprayvärin ansiosta. Sävyt ovat pastelleja ja tuntuma verrattavissa tuttuun ja turvalliseen katuliituun.

Mastonin toimitusjohtaja Ilkka Parviainen antoi liitu-sprayt naapurin lapsille, jotka silmät kysymysmerkkeinä ottivat haasteen vastaan maalaamalla edustusauton uuteen uskoon.

– Super cool! Lähteehän tämä pois? lapset ihmettelivät.

Metallipintojen lisäksi Maston Liitu eli Chalk soveltuu asfaltille, nurmikolle, hiekkaan, metallille, lasille, lumelle, jäälle, jne. Se on helppokäyttöinen suihkutettava liituväri, joka kuivaa noin 2-8 minuutissa, olosuhteista riippuen sekä sen voi pestä pois vedellä.

Maston Liitu on turvallinen vesiohenteinen liuotinvapaa sprayväri. Liidun voi pestä pois kohteesta vedellä vahingoittamatta luontoa. Voit maalata jopa nurmikkoa.

Maston Liituvärejä on 6 eri sävyä ja pakkauskoko on 150 ml. Tuotteen suositushinta 6,95 € ja ne tulevat markkinoille heinäkuussa. 

Alla video suihkuttelusta.

Lähde ja kuva: Maston

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT