Uusi suoratoistopalvelu Paramount+ saatavilla ilmaiseksi 16.6. saakka


Suoratoistokatselun tarjonta laajenee tänään, kun Paramount+ avataan kaikille Ruutu+-tilaajille. Suomalaisille katsojille on nyt tarjolla tuhansia tunteja uutta viihdesisältöä, sillä Paramount+ sisältää muun muassa Paramount Picturesin uutuuselokuvat, huippudraamasarjoja, South Parkin kaikki kaudet ja lasten suosikin Ryhmä Haun

Premium-suoratoistopalvelu Paramount+ on saatavilla Ruutu-palvelussa erikseen tilattavana lisäpakettina, Palvelu on nyt ilmainen kaikille Ruutu+-tilaajille 16.6. saakka.

Paramount+ on mediayhtiö ViacomCBS:n suoratoistopalvelu, jonka sisältötarjontaan panostetaan nyt vahvasti. Lukuisten uusien Paramount Picturesin elokuvien, kuten Gemini ManinRocketmanin ja Crawlin lisäksi, ViacomCBS on vastikään varmistanut oikeudet myös Pohjoismaisen jakelijan Scanboxin elokuvajulkaisuihin. Paramount+ tarjoaa yksinoikeudella myös laatusarjoja, mukaan lukien Kevin Costnerin tähdittämän Yellowstonen, tositapahtumiin perustuvan minisarja Wacon ja Golden Globe -voittaja Awkwafinan hittikomedian Awkwafina on Nora lähiöstä. Lisäksi palvelussa on paljon lasten sisältöä Nickelodeonilta.

– Paramount+:n tarjonta laajenee koko ajan, ja palvelu on muiden Pohjoismaiden tapaan otettu erinomaisesti vastaan Suomessa. Palvelun tilaajat pääsevät nauttimaan huippuviihteestä Hollywood-uutuuksista ajattomiin klassikoihin. Tarjolla on myös paljon sisältöä MTV:ltä, Comedy Centralilta, ​​BET:ltä, Nickelodeonilta ja Channel 5 UK:lta. Ruutu-yhteistyön ansiosta sisällöistä nauttimiseen ei tarvita montaa erillistä applikaatiota, kertoo ViacomCBS Network Internationalin Pohjoismaiden johtaja Jesper Dahl.

– Olemme innoissamme siitä, että yhteistyömme ViacomCBS:n kanssa laajenee entisestään. Asiakkaamme ovat jo saaneet nauttia MTV:n reality- ja lifestyle-ohjelmista maksutta, ja sisällöt ovat menestyneet Ruudussa erinomaisesti. Nyt voimme tarjota entistä enemmän huippubrändejä ja laadukasta sisältöä Paramount+-lisäpaketin myötä, kertoo Nelonen Median liiketoiminnan kehityksen ja kumppanuuksien johtaja Lassi Tasajärvi.  

Paramount+ on Ruudun lisäpaketti ja vaatii myös Ruutu+-palvelun tilaamisen. Paramount+ on Ruudun lisäksi tarjolla myös TeliaTV:n kautta.

Lähde ja kuva: ViacomCBS

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT