Vakavista terveysongelmista kärsivä Kerttu Rissanen: ”Hoidot ovat keholle suuri rasitus”


Kerttu Rissanen on kärsinyt jo pitkään vakavista terveysongelmista. Muun muassa hänen rauta-arvonsa ovat olleet huolestuttavan matalalla. Kerttu on käynyt lukuisia kertoja rautainfuusiossa.

Tällä hetkellä hänellä on jälleen hoitoputki meneillään. Kerttu kertoo, ettei jatkuva rautainfuusioissa käyminenkään ole ihan yksiselitteinen asia, vaikka olo paranisikin.

– Viimeksi puhuttiin lääkärin kanssa, että tämän vikan setin jälkeen yritetään vaan ylläpitää arvoja ja toivottavasti nousee tästä vielä vähän! Nämä infuusiotkin nimittäin on keholle aika suuri rasitus, Kerttu selostaa Instagramissa.

Muutama kuukausi sitten Kerttu teki ison ratkaisun terveydentilansa parantamiseksi. Hän ryhtyi syömään punaista lihaa oltuaan vuosikausia kasvissyöjä. Lisäksi hän on vähentänyt kovaa treenaamista.

– Nyt toivon sikana, että infuusiot ja nämä muutokset auttaa ylläpitämään arvoja! Oon kyllä huomannut treenissä jo selkeesti eroa entiseen, jaksaa ja palautuu paremmin ja muutenkin olo on paljon pirteämpi! Kerttu iloitsee.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Kerttu Rissanen (@kerttumatilda) jakama julkaisu

SUOSITUIMMAT