Vappu Pimiä joutuu leikkaukseen: ”Ensimmäinen reaktio oli, että voi p***a”
Tanssii Tähtien Kanssa ja Maajussile morsian -ohjelmia juontava Vappu Pimiä, 42, kertoi lauantaina Instagramissa joutuvansa parin viikon päästä leikkaukseen.

Suosikkijuontajan olkapää oli reistaillut pitkään, mutta hän silti yllättyi diagnoosista.

– Tänään ei ollut ihan paras päivä. Puolisen vuotta reistaillut olkapää vei eilen (läheisten painostuksen johdosta) ortopedille ja tänään sain aika yllättävän tuomion: olkapää joudutaan leikkaamaan. Yllätyin vähän itsekin, kuinka paljon tuomio osui, vaikka kyseessä ei ole mikään vakava vamma, mutta ajattelin että syön viikon jotain tulehduskipulääkettä ja homma on taputeltu.

Pimiä kertoo äitinsä rauhoitelleen tytärtään.

– Tuollaiselle touhukkaalle elohopealle tuollainen pysähdys voi tulla shokkina, mutta ota nyt Babu ihan rauhassa, kaikki menee hyvin, Pimiän äiti oli rauhoitellut.

Pimiän mukaan äiti oli oikeassa.

– Ja kyllähän äiti tyttärensä tuntee, sillä ensimmäinen reaktio oli, että voi p***a, nyt en pääse nyrkkeilemään hetkeen, jota rakastan ja tietenkin myös nukutus jännittää, kun edellisestä kerrasta on kuitenkin reilut 20 vuotta aikaa.

Pimiä kertoi vaivasta vielä tarkemmin Instagramin tarinat -osiossa.

– Olkapään etu- ja takakierukka ovat revenneet. Takakierukkaan on kasvanut hyvänlaatuinen pieni kysta, jossa on nestettä. Se kielisi siitä, että sairaus on ollut jo vähän pidemmän aikaa siellä olkapäässä.

Pimiä kiittää isäänsä neuvosta ottaa itselleen sairaskuluvakuutus. Hän myös kertoo hakevansa rauhoittumista metsästä ja perheestä.

Sirpa Selänne jakoi kommenttiosiossa tsemppiviestin omasta kokemuksestaan.

– Ei hitsi sentään sinunkin? Mun oikea olkapää tähystettiin puolitoista viikkoa sitten, ja nyt sitten tuettuna 6 viikkoa. Haluaisin kannustaa et hyvin se menee, mutta kestämistä sitten sen parantumisen kanssa. Rauhassa oleminen ei ole todellakaan helppoa meille puuhapirkoille! Mutta tsemiä kohtalotoverille!

– Mulla kuule ihan sama edessä parin viikon päästä! Tsemppiä ja paranemisia, uskon että iisisti ottaminen ei ole meidän leipälaji! Pimiä vastasi Selänteelle.

Alla Vappu Pimiän päivitysteksti.

Kuvat: Instagram


VIRAALI-VIDEOITA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT

TS: Yli 120 rokotettua sairastunut koronaan Turussa – osalla vakavia oireita

Turun kaupungin tartuntataudeista vastaava ylilääkäri Jutta Peltoniemi kertoi Turun Sanomille tilastoja sairastumisesta koronaan rokotuksen jälkeen. Peltoniemen mukaan Turussa on saanut...

Esineiden internet kasvaa kohisten – jopa Helsingin puistonpenkkejä paikannetaan ja arvioidaan jo netin kautta

Esineiden internet (IoT) tarkoittaa fyysisten esineiden, palvelujen, ohjelmistojen ja järjestelmien liittämistä yhteen internetin avulla. Suomessakin IoT on jo ahkerassa käytössä.

Seiska: Stefan Therman veti moottorikelkkansa päin seinää

Seiska kertoi pääsiäisnumerossaan Stefan Thermanin aiheuttaneen mittavan poliisioperaation Levin-reissullaan. Lehden mukaan liikemies olisi yrittänyt tunkeutua kaverinsa mökkiin aseen kanssa.

Ruokalähetti meni Helsingissä väärään osoitteeseen – seurauksena mittava poliisioperaatio!

Helsingissä työskentelevä ruokalähetti joutui tänään todella pelottavaan tilanteeseen. Hän oli mennyt vahingossa väärään osoitteeseen Mellunkylässä. Ruokalähetin mukaan oven avannut mies osoitti häntä...

Pauli tilasi PS5:n Wishistä – sai jotain aivan muuta

Paulin Pelivideot -nimistä YouTube-kanavaa pitävä Pauli Matalamäki on erikoistunut paljastamaan nettihuijareita ja välillä myös itse huijaamaan heitä. Tällä kertaa...

IS: Kari Vepsä luuli parantuneensa syövästä, kunnes sai synkän puhelun lääkäriltä

Iskelmälaulaja Kari Vepsä, 69, sai helmikuussa lääkäriltään synkkiä uutisia. Kymmenen vuotta sitten diagnosoitu ja leikattu eturauhassyöpä on uusiutunut ja levinnyt. Asiasta uutisoi...

Kaisa Rocks -tapahtuma järjestetään elokuussa – mukana nämä kotimaiset kärkinimet

Helsingin Kaisaniemeen nousee uusi tapahtuma elokuussa. Kolmipäiväisessä Kaisa Rocksissa 12.–14.8. esiintyvät jo aiemmin julkistetut Eppu Normaali, Popeda, Battle Beast, Klamydia, Arttu Wiskari,...