Vau, miten eeppistä! Näin huikealta näyttää vuoden odotetuin peli Elden Ring!


Enää muutama päivä! Elden Ring julkaistaan perjantaina 25.2.

Kun arvostetun Souls-pelisarjan ja palkitut Bloodborne– sekä Sekiro: Shadows Die Twice -pelit luonut FromSoftware ja sen johtaja Hidetaka Miyazaki löivät hynttyyt yhteen Game of Thrones -luojan George R.R. Martinin kanssa, syntyi kerrassaan huikealta näyttävä toimintaroolipeli Elden Ring.

Elden Ring on lahjakkaan tekijätiimin, näyttävien trailereiden sekä upean myyttisen fantasiatarinansa myötä nostattanut miljoonien roolipelien ystävien odotukset tappiin asti, mutta nyt koko tappi taisi räjähtää, kun pelin uusin esittelyvideo julkaistiin.

Videolla esitellään pelin tarinaa ja pelimekaniikka uusien kuvailujen sekä yhä mielikuvituksellisempien hirviöiden kera. Katso yläpuolelta eeppinen ja kiehtova esittelyvideo, joka saa jokaisen toimintaroolipelien ystävän sukat pyörimään odotuksesta!

Elden Ring julkaistaan seuraaville alustoille: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One ja PC (STEAM). PlayStation 4- ja Xbox One -version ostavat saavat myös ilmaisen päivityksen uudemmalle tehokonsolille.

SUOSITUIMMAT