Lue tästä horoskooppisi viikolle 8 (21.2.–27.2.)


Oinas (21.3.–19.4.)

Elämäsi on tällä viikolla täynnä mahdollisuuksia. Viime kuukausien aikana olet hakenut turhaan ihmisten huomiota, mutta tällä viikolla ymmärrät, että sinun ei tarvitse päättää kaikesta itse, vaan voit antaa joitakin asioita muiden päätettäväksi. Luovu liian suurista odotuksistasi, niin tulet saamaan haluamaasi huomiota.

Härkä (20.4.–20.5.)

Tällä viikolla tiedät, mitä olet tekemässä, kuin Kimi Räikkönen konsanaan. Itsevarmuutesi on huipussaan ja olet valmis tekemään suuria suunnitelmia. Vaikka et tunne rajoja mielikuvituksellesi, nyt kannattaa ottaa prosessiin muitakin mukaan. Kerro ideoitasi ystäville ja yhteisölle. Testaa heidän kauttaan, mitkä ideoistasi toimivat ja mitkä kannattaa heittää romukoppaan.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Älä yritä tehdä kaikkea yksin, vaan pyydä rohkeasti apua, on sitten kyseessä lastenhoito tai työnhaku. Mieti, ketkä kaikki ovat sinulle palveluksen velkaa ja lunasta ne, sillä sinunkin on aika saada osasi kaikesta siitä, mitä olet tehnyt muiden hyväksi. Samalla pääset kätevästi kasvattamaan myös vaikutuspiiriäsi. Joukossa on voimaa!

Rapu (21.6.–22.7.)

Tällä viikolla voit saada haluamasi, kunhan olet päättäväinen. Asioista ei tarvitse kinastella, sillä kaikki soljuu kuin itsekseen, kunhan osapuolet ymmärtävät olevansa samoilla linjoilla. Sinun tarvitsee vain vakuuttaa muutkin olemaan suotuisia hyville ideoillesi. Tällä viikolla tulet huomaamaan, miten suurta arvoa tuot ihmissuhteisiisi.

Leijona (23.7.–22.8.)

Olet viime aikoina vältellyt joitakin tärkeitä ja yhä kiireellisemmäksi käyviä rahaan liittyviä keskusteluja. Viikon puolivälissä niille koittaa suotuisa hetki. Voitte kuitenkin keskustella mieltäsi painavista asioista vain, jos nostat ne esiin, joten ole rohkea. Oletko ajatellut kompromissin mahdollisuutta?

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Saat viikon puolivälissä yllättäviä uutisia liittyen matkustamiseen tai opiskeluun. Uusi tilanne vaikuttaa jatkosuunnitelmiisi, joten mieti tarkkaan mitä teet. Ole kuitenkin joustava. Sinun ei välttämättä tarvitse tehdä heti lopullista ratkaisua. Voit esimerkiksi hoitaa joitakin asioita ensin ja tehdä suurempia päätöksiä vasta myöhemmin.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Valitse onnellisuus! Tällä viikolla voit viihdyttää itseäsi vaikkapa suoratoistopalveluiden parissa, viettämällä enemmän aikaa lastesi kanssa tai vaikkapa kokkaamalla jotain herkullista ihastuksen tai rakkaan kanssa. Nauti elämän yksikertaisista iloista, varsinkin torstaina!

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Sinä tuot tällä viikolla iloa ympärillesi ja pääset myös nauttimaan ympäristöstäsi täysin palkein. Ihmissuhderintamalla kaikki nauttivat seurastasi tällä viikolla. Positiivisuutesi ei kuitenkaan tarvitse liittyä pelkästään ihmisiin, sillä saat iloa vaikkapa hankkimalla lisää huonekasveja tai kokeilemalla uutta ja mielenkiintoista kahvimakua.

Jousimies (23.11.–21.12.)

On aika jakaa laskujen maksaminen! Laskuja kertyy koko ajan ja sinusta tuntuu, että ette maksa niitä tasaväkisesti. Viikon puolessa välissä on sopiva hetki ottaa asia puheeksi, sillä tuolloin asiasta ei kehkeydy riitaa vaan siitä tulee avoin ja monipuolinen keskustelu liittyen omiin arvoihin ja olosuhteisiin. Sinulla on paljon enemmän hävittävää siinä, että jatkaisit vain asiasta vaikenemista.

Kauris (22.12.–19.1.)

Sinulta löytyy vastaus kaikkeen tällä viikolla! Ystäväpiirisi jo pitää sinua luotettavana, mutta nyt pääset suorastaan loistamaan asemassasi. Ota ohjakset ja tee päätös kaikkien puolesta, ja he tulevat kiitämään sinua siitä. Mieti myös, miten voisit käyttää tämän viikon ylimääräistä energiaasi omien ongelmien ja arkirutiinien selvittämiseen.

Vesimies (20.1.–19.2.)

Siivoa ja tyhjennä kaappejasi tällä viikolla, sillä voit löytää sieltä jotain arvokasta, mitä voit myydä tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Kukapa olisi arvannut, että kotoasi voi löytyä niin monia unohdettuja aarteita? Pidä tätä merkkinä siitä, että kaikella tekemälläsi on tarkoituksensa ja kaikki johtaa johonkin hyvää, ennemmin tai myöhemmin.

Kalat (20.2.–20.3.)

Kaikki tulevat pyytämään neuvoasi tällä viikolla. Muiden auttaminen sujuu sinulta luonnostaan, mutta jopa sinun täytyy välillä rajoittaa ajankäyttöäsi. Et voi auttaa jokaista koko ajan ja joka päivä, sillä sinun täytyy pitää huolta itsestäsikin. Saat viikon puolivälissä yllättävän yhteydenoton, joka saa sinut keskittymään jälleen omiinkin asioihisi.

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT