Viidakko kutsuu! Tässä ovat uuden hurjan realitysarjan julkkiskilpailijat


I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! -seikkailurealityn suomalainen versio alkaa tammikuussa MTV3-kanavalla.

Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! on maailmanlaajuinen menestysohjelma, jossa julkisuudesta tunnetut henkilöt matkaavat kauas keskelle viidakkoa. He joutuvat asumaan parhaimmillaan tai pahimmillaan kuukauden ajan hyvin alkeellisissa olosuhteissa keräten rahaa hyväntekeväisyysvoittopottiin. Katso yläpuolelta esimakua ohjelmasta!

Mitä tapahtuu, kun 15 luksuselämän keskeltä äärimmäisiin olosuhteisiin viidakkoon matkaavaa kuuluisuutta joutuu itse hankkimaan ruokansa sekä erilaiset hyödykkeet leiriinsä kilpailemalla päivittäin uuvuttavissa, mutta myös hauskoissa haastetehtävissä? Tehtävät vaihtelevat fyysisesti ja psyykkisesti erittäin vaativista haasteista älyllisiin sekä iljettäviin, ja julkkisten tavoitteena on kerätä yhteistä hyväntekeväisyyspottia valitsemalleen kohteelle. Mikäli viidakon olosuhteet käyvät liian koviksi, on kilpailijalla vapaus huutaa milloin vain ”Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois!” ja keskeyttää tehtävä. Viimeisessä jaksossa nähdään, kenestä kruunataan viidakon kuningas tai kuningatar.

Ohjelman juontajina nähdään Janne Kataja ja Aku Hirviniemi, joiden tehtävänä on pitää katsojat kartalla kilpailun käänteistä. Juontajakaksikko kommentoi leirin tapahtumia omasta viidakkopuumajastaan ja kannustaa leiriläisiä parhaaseen mahdolliseen suoritukseen haastetehtävissä.

– Olemme olleet kuvaamassa kaikenlaisissa paikoissa, mutta tämä kuvausmatka oli meille olosuhteiltaan siitä haastavimmasta päästä. Senpä vuoksi iso kunnioitus meidän kilpailijoille, jotka ihan oikeasti asuivat ja elivät sademetsässä sekä nukkuivat taivasalla – ja jaksoivat siitä huolimatta antaa kaikkensa päivittäisissä tehtävissä. Lisäksi he jaksoivat aina uudestaan nauraa itselleen ja meille. Kovaa jengiä!, Janne Kataja ja Aku Hirviniemi kertovat.

dsc_5889-1.jpg

Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -ohjelma nähdään MTV3-kanavalla perjantaisin alkaen 21.1. klo 20. Mtv-palvelussa julkaistaan aina seuraava jakso ennakkoon kisan huipentavaa finaalia lukuun ottamatta.

Viidakossa kilpailevat Esko Eerikäinen, Antonio FloresAnna HanskiJeffrey Lawman, Sini Sabotage eli Sini-Maria MakkonenKyösti MäkimattilaNuppu OinasJaakko ParkkaliSakari ”Sakke” PietiläJussu PöyhönenKerttu RissanenSara SieppiSatu SilvoPerttu Sirviö ja Heidi Sohlberg.

julkkis_kausi_1_esko_kuvaaja_jukka_alasaari.jpg

Esko Eerikäinen (s. 1973)

Esko Eerikäinen on suomalais-kolumbialainen radiojuontaja ja tv-esiintyjä. Hän tuli tunnetuksi Scandinavian Hunks -tanssijana ja aloitti radiouransa vuonna 2012 juontaen nyt Radio Novan iltapäivälähetystä. Eerikäinen on esiintynyt myös tv-juontajana MTV3-kanavan Hitlist-musiikkiohjelmassa. Elämäkerta Esko – Stripparin tarina julkaistiin 2016. Eerikäisen isä oli diplomaatti. Hänen äitinsä on kolumbialainen ja Eerikäisen äidinkieli on espanja.

Viidakossa Esko saa voimaa perheestään, joka vie vaikka läpi harmaan kiven. Eskon tyttären valokuva kulkeekin matkassa mukana. Eskon hyväntekeväisyyskohde on Sininauhasäätiö.

julkkis_kausi_1_antonio_kuvaaja_jukka_alasaari.jpg

Antonio Flores (s. 1978)

Antonio Flores on ecuadorilainen, Suomessa 90-luvun lopusta lähtien asunut kampaaja-maskeeraaja. Hän nousi julkisuuteen vuoden 2012 presidentinvaalien aikaan puolisonsa, nykyisen ulkoministeri Pekka Haaviston puolisona ja menestyi samana vuonna finaaliin asti Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa. Flores on opiskellut parturi-kampaajaksi, media-assistentiksi ja stuertiksi. 

Antonio on viidakon päivänsäde, jonka lisäksi hän loistaa leirissä ruoanlaittotaidoillaan. Antonion hyväntekeväisyyskohde on Survival International.

julkkis_kausi_1_anna_kuvaaja_jukka_alasaari.jpg

Anna Hanski (s. 1970)

Anna Hanski on iskelmälaulaja ja näyttelijä. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muassa Tunteisiin, josta tuli Salatut elämät -sarjan tunnuskappale. Hanski tulee taiteilijasuvusta ja hän aloitti musiikkiuransa jo 17-vuotiaana. Hanski on näytellyt muun muassa Rauman kaupunginteatterissa ja toiminut UNICEFin hyvän tahdon lähettiläänä vuodesta 1993. Korona-aikana Hanskista tuli myös ravintoloitsija, sillä hän osti yhdessä neljän tuttavansa kanssa Leppävirralla sijaitsevan kesäravintolan.

Viidakossa Anna laulaa aina tilanteeseen sopivat laulut. Annan hyväntekeväisyyskohde on UNICEF.

julkkis_kausi_1_jeffrey_kuvaaja_jukka_alasaari.jpg

Jeffrey Lawman (s. 1995)

Jeffrey Lawman on reality-tähti, personal trainer ja urheiluhieroja. Hän tuli tunnetuksi Love Island Suomi -ohjelmasta, jonka ensimmäisen tuotantokauden hän voitti vuonna 2018. Lawman on nähty myös Fort Boyard -ohjelmassa. Hän on pelannut pitkään jääkiekkoa. Suurimman osan urastaan hän pelasi Rauman Lukossa ja päätti aktiiviuransa Ranskassa vuonna 2018. Lawmanilla on afrikkalaiset sukujuuret, sillä hänen nykyisin Lontoossa asuva isänsä on Ghanasta.

Jeffrey pitää kunnostaan huolta kantamalla raskaat vesitankit viidakkoleiriin, ja saattaa tehdä pari ylimääräistäkin kierrosta. Jeffreyn hyväntekeväisyyskohde on Plan tyttöjen koulutus.

julkkis_kausi_1_sini_kuvaaja_jukka_alasaari.jpg

Sini Sabotage, oikealta nimeltään Sini-Maria Makkonen (s. 1986)

Sini Sabotage on suomalainen räppäri ja DJ. Koko kansan tietoisuuteen Sabotage nousi vuonna 2013, jolloin hän julkaisi esikoisalbuminsa ensimmäisen singlen ja musiikkivideon Levikset repee. Syksyllä 2013 Sini Sabotage toimi Suomen Idolsin seitsemännen tuotantokauden tuomarina. Hän on itsekin osallistunut Idolsiin kilpailijana ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella, vuonna 2003.

Sini on leirin ötökkäkammoisin. Muut leiriläiset esittelevät hyväntahtoisesti Sinille aina kaikki hyönteislöydöksensä. Sinin hyväntekeväisyyskohde on Toivo RY Eläinten Suojakoti.

julkkis_kausi_1_kyosti_kuvaaja_jukka_alasaari.jpg

Kyösti Mäkimattila (s. 1976)

Kyösti Mäkimattila on laulaja, joka valittiin tangokuninkaaksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 2013. Mäkimattila keikkailee Varjokuva-yhtyeen kanssa, jonka rumpalina hän toimi ennen tangovoittoaan. Lisäksi Mäkimattila on tehnyt sanoituksia oman soolotuotantonsa myös muille artisteille. Häneltä on  julkaistu myös kolme runokirjaa ja osa runoista on sävelletty lauluiksi. Vuonna 2021 Mäkimattila aloitti Mielenterveyden keskusliiton kulttuurikummina.

Viidakossa Kyöstin sijainnin kuulee helposti laulusta. Hän on myös leirin tilannetajuinen verbaliikkataituri. Kyöstin hyväntekeväisyyskohde on Mielenterveyden Keskusliitto.

julkkis_kausi_1_nuppu_kuvaaja_jukka_alasaari.jpg

Nuppu Oinas (s. 1996)

Nuppu Oinas on laulaja ja TikTok-tähti. Hänet tunnetaan erityisesti hulvattomasta TikTok-sisällöstään ja hänellä onkin lähes 150 000 seuraajaa. Oinas on osallistunut Idolsiin (2018) ja The Voice of Finlandiin (2020). Ensimmäisen tv-esiintymisensä Oinas teki Tartu Mikkiin -ohjelmassa vuonna 2009, jossa hän antoi ääninäytteen. Myöhemmin Oinas on kertonut julkisuudessa, miten tuo pieni esiintyminen johti hänen koulukiusaamiseensa. Oinas on opiskellut pop- ja jazzlaulua Jyväskylässä.

Viidakossa Nuppu ilostuttaa muita laulullaan. Hän eläytyy täysillä ja näyttää rohkeasti kaikki tunteensa. Nupun hyväntekeväisyyskohde on Syöpäsäätiö.

julkkis_kausi_1_jaakko_kuvaaja_jukka_alasaari.jpg

Jaakko Parkkali (s. 1996)

Jaakko Parkkali on tubettaja, joka tuli tunnetuksi nykyisen rap-artisti Arttu Lindemanin kaverina tämän YouTube-videoissa. Parkkali itse aloitti YouTubessa vuonna 2015 ja saavutti suuren suosion melko lyhyessä ajassa. Hän tekee lifestyle-aiheisia videoita ja hänen kanavallaan on 218 000 tilaajaa. Vuoden 2016 Tubecon Awards-tapahtumassa Parkkali valittiin Suomen tähtilupaukseksi ja yleisön suosikiksi. Saman vuoden Blog Awardseissa hän voitti Yleisön suosikki- sekä Youtuben vuoden tulokas -palkinnot. Hän valmistui vuonna 2016 merkonomiksi.

Viidakossa Jaakko elää niin täysillä ettei kolhuilta vältytä. Se ei positiivista miestä lannista, vaan hän on täysillä tehtävissä mukana. Jaakon hyväntekeväisyyskohde on Ice Hearts.

julkkis_kausi_1_sakke.jpg

Sakari ”Sakke” Pietilä (s. 1954)

Sakari ”Sakke” Pietilä on jääkiekkovalmentaja ja -vaikuttaja, joka on ollut päävalmentajana Jääkiekon SM-liigassa Ilveksessä, HPK:ssa, Jokereissa ja Bluesissa. Lisäksi hän on toiminut muun muassa Suomen maajoukkueen apuvalmentajana, B-maajoukkueen päävalmentajana, ruotsalaisen Luleå HF -joukkueen päävalmentajana, NHL-joukkue Chicago Blackhawksin kykyjenetsijänä, Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajana, SM-Liigan päävideotuomarina ja jääkiekon TV-lähetysten kommentaattorina. Koulutukseltaan Pietilä on liikuntatieteiden maisteri. Syksyllä 2021 hän kertoi avoimesti julkisuudessa tyttärensä syöpätaistelusta ja järjesti tämän hoitojen tukemiseen jääkiekko-ottelun.

Viidakossa Sakke on kaikkien leiriläisten suuresti arvostama ”koutsi”. Saken hyväntekeväisyyskohde on Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö.

julkkis_kausi_1_jussu_kuvaaja_jukka_alasaari.jpg

Jussu Pöyhönen (s. 1965)

Jussu Pöyhönen on laulaja, lauluntekijä ja musikaalinäyttelijä, joka tunnetaan parhaiten Suurlähettiläät-yhtyeestä. Pöyhönen on tehnyt myös kaksi suomenkielistä ja yhden englanninkielisen soololevyn. Hän on opiskellut Kööpenhaminassa laulunopetusta ja valmistui vuonna 2015 valtuutetuksi Complete Vocal Technique -opettajaksi. Pöyhönen on esiintynyt useissa musikaaleissa, joista viimeisimpänä We Will Rock You nähtiin Helsingin jäähallissa syksyllä 2021.

Viidakossakin Jussu onnistuu rauhoittumaan kaiken leirihälinän keskellä ja meditoi riippumatta kanssakilpailijoiden touhuista. Jussun hyväntekeväisyyskohde on Suomen Luonnonsuojeluliitto.

julkkis_kausi_1_kerttu.jpg

Kerttu Rissanen (s. 1996)

Kerttu Rissanen on Salatut elämät -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä. Hän näytteli sarjassa Sanni Pohjosta vuosina 2014–2020. Rissanen on ryhmäliikuntaohjaaja ja vastavalmistunut joogaohjaaja. Hän on valmistunut ylioppilaaksi Kallion ilmaisutaidon lukiosta ja sai ympäristötieteiden opiskelupaikan Helsingin yliopistosta vuonna 2016, mistä hän vaihtoi opiskelemaan valtiotieteelliseen tiedekuntaan pääaineenaan sosiaalitieteet.

Kerttu löytää viidakossa unenlahjansa ja on leirin virallinen unikeko. Hereillä ollessaan hän vetää innokkaasti jumppa- ja joogatunteja halukkaille. Kertun hyväntekeväisyyskohde on WWF. 

julkkis_kausi_1_sara_kuvaaja_jukka_alasaari.jpg

Sara Sieppi (s. 1991)

Sara Sieppi on sosiaalisen median vaikuttaja ja vuoden 2011 Miss Suomi. Sieppi sijoittui kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi, mutta nousi Miss Suomeksi Pia Pakarisen luovuttua kruunustaan ja edusti Suomea Miss Maailma -kilpailussa. Missivuotensa jälkeen Sieppi on noussut suosituksi sosiaalisen median vaikuttajaksi. Lisäksi hän on toiminut juontajana televisiossa ja yleisötilaisuuksissa ja osallistunut lukuisiin tosi-tv-ohjelmiin.

Viidakossa Sara viihtyy veden äärellä hyvien keskusteluiden parissa. Saran hyväntekeväisyyskohde on Mieli RY (Sekaisin-chat).

julkkis_kausi_1_satu_kuvaaja_jukka_alasaari.jpg

Satu Silvo (s. 1962)

Satu Silvo on näyttelijä ja ravintoloitsija, joka on näytellyt niin teatterien lavoilla, musikaaleissa, elokuvissa kuin tv:ssä. Hän opiskeli näyttelijäntyötä Jouko Turkan oppilaana Teatterikorkeakoulussa ja valmistui vuonna 1985. Vuoteen 1994 asti hän työskenteli Helsingin kaupunginteatterissa, minkä jälkeen hän on toiminut vapaana näyttelijänä. Silvo on tunnettu myös yrittäjänä ja hänellä on Helsingin Kalliossa kasvisruokaan erikoistunut kahvila-ravintola Silvoplee. Silvo on aina ollut kiinnostunut homeopatiasta, elävästä ravinnosta ja astrologiasta. 

Satu on elementissään viidakossa, yhteydessä luonnon kanssa. Hän pitää kasvojoogaa kaikille halukkaille ja on leirin ”Äiti Amma”. Sadun hyväntekeväisyyskohde on Tyttöjen Talo.

julkkis_kausi_1_perttu_kuvaaja_jukka_alasaari.jpg

Perttu Sirviö (s. 1982)

Perttu Sirviö nousi julkisuuteen vuonna 2005 voitettuaan Suomen ensimmäisen Big Brotherin. Sittemmin mies on työllistynyt rakennusalalle ja hänet on nähty monissa rakentamiseen ja remontointiin keskittyvissä tv-ohjelmissa, kuten Remonttipiiskuri. Vuonna 2021 Sirviö osallistui myös MasterChef VIP -ohjelmaan. 

Viidakossa Perttu on leirin aktiivinen remonttimies ja moottoriturpa. Pertun hyväntekeväisyyskohde on Lasten Liikunnan tuki RY. 

julkkis_kausi_1_heidi_kuvaaja_jukka_alasaari.jpg

Heidi Sohlberg (o.s. Willman, s. 1981)

Heidi Sohlberg on Miss Suomi 2001 ja Miss Baltic Sea 2002. Hän on osallistunut television reality-ohjelmiin kuten Fort Boyard ja Masked Singer Suomi ja puhunut julkisuudessa avoimesti taistelusta omaa rintasyöpäänsä vastaan. Koulutukseltaan Sohlberg on ylioppilas, ja hän on suorittanut optiikkahiojan ammattitutkintoa sekä käynyt sisustussuunnittelijakoulutuksen. Hän on toiminut myös juontajana.  

Heidi on leirin aktiivi, hän ahertaa väsymättä kaikkien leiriaskareiden parissa. Heidin hyväntekeväisyyskohde on Roosa nauha syöpäsäätiö.

SUOSITUIMMAT

Seiska: Uutta tietoa Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin erikoisesta kuviosta

Hyvinvointivaikuttaja Martina Aitolehti, 40, viihtyy tiiviisti taas eksänsä kohuliikemies Stefan ”Stefu” Thermanin, 35, Hangon tiluksilla. Sen sijaan tilan isäntä Thermania ei...

Jesse Kaikuranta herättää huolta tilapäivityksellään – ”sain lääkäriltä huonoja uutisia”

Laulaja ja pop-muusikko Jesse Kaikuranta sai terveyteensä liittyviä huolestuttavia uutisia lääkäriltä. Mies kertoo tuntemuksistaan somekanavallaan julkaistussa kuvassa. – Mä...

Tältä Janni Hussi näytti teinityttönä – katso!

Juontaja, yrittäjä ja sisällöntuottaja Janni Hussi, 31, julkaisi muutama päivä sitten Instagram-tililleen kaksi kuvaa, joista ensimmäinen on otettu hänen nuoruusajoilta.

Seiska: Muusikko Leri Leskinen hakee avioeroa – Kristiina-puoliso tilitti pettämisestä

Vain elämää -sarjassa kapellimestarina toimiva Leri Leskinen, 55, hakee vaimostaan avioeroa kertoo Seiska. Monet luulivat, että jätetty osapuoli olisi...

Seiska: Martina Aitolehdellä ja Stefan Thermanilla hämmentävä kuvio

Hyvinvointivaikuttaja Martina Aitolehti, 40, on nähty viime aikoina eksänsä kohuliikemies Stefan ”Stefu” Thermanin, 35, tiluksilla Hangossa. Asiasta uutisoi Seiska. Tämän...

IL: Näin Olli Lindholmin patsaan tekijä vastaa murskakritiikkiin

Olli Lindholmin näköispatsas paljastettiin viime viikon perjantaina. Legendaarisen Yö-yhtyeen nokkamiehen muistomerkki komeilee Pomarkussa sijaitsevassa taidepuistossa. Patsaan on veistänyt moottorisahataitelija...

Näistä kolmesta oireesta voit tunnistaa sydämen vajaatoiminnan

Sydämen vajaatoiminta johtuu siitä, että sydän ei pysty pumppaamaan verta elimistöön niin voimakkaasti kuin olisi tarve. Tämä sairaus on yleistä 70-vuotiailla ja...

Anna Puu kävi pistoshoidossa – laukoo Seiskassa arvostelijoilleen: ”Haistakaa nyt…”

Anna Puu kertoi hiljattain Instagramissa käyneensä pistoshoidossa. Laulaja oli halunnut tasoittaa kaulassaan ollutta juonnetta, joka oli häirinnyt häntä jo vuosia.

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje