30v Aurin uskomaton tarina: Päihdekierteestä 700 000 euron tuloihin!


Auri Kanasen elämästä kertova Aurin siivousrakkauskirja julkaistiin keskiviikkona. Niille, jotka eivät vielä tiedä kuka Auri on, tiedoksi että kyseessä on sotkuisia koteja ilmaiseksi ruokkoava siivouskuningatar, jolla on TikTokissa miljoonia seuraajia.

Mainostajien ja yhteistyötahojen ansiosta Auri on kuitenkin luonut ilmaisesta siivouspalvelusta valtavan bisneksen. Vuonna 2022 hänen osakeyhtiönsä liikevaihto oli marraskuuhun mennessä 873 000 euroa. Tästä voittoa on noin 687 000 euroa.

Kirjassa kerrotaan, että Aurin tulevaisuus ei teini-iässä vaikuttanut ollenkaan näin ruusuiselta.

– Aurista tuli yksi pissiksistä, joka teki mitä lystäsi, jätti koulutyöt ja kotiaskareet roikkumaan ja karkasi lupia kyselemättä juhlimaan. Hän alkoi polttaa tupakkaa ja juoda itseään tukevaan humalaan, kirjassa kuvaillaan.

Lisäksi Auri oli kokeillut huumeita. Masennusdiagnoosin hän oli saanut vain 14-vuotiaana. Mielenterveysongelmat näkyivät muun muassa itsensä viiltelynä. Aurin elämän käännekohdaksi muodostui poliisien kohtaaminen kaupungilla.

– Kauheassa kännissä hän itki elämäänsä ja itsetuhoisuuttaan poliiseille, jotka sitten junailivat tytön asioita niin, että tämä pääsisi pian hoidon piiriin.

Lopulta Auri selätti masennuksen vuosia kestäneen terapian avulla ja loppu on historiaa.

SUOSITUIMMAT