4 kauneusvinkkiä, jotka jokaisen viisikymppisen naisen kuuluisi tietää


Nainen on kuin viini, paranee vanhetessaan!

Tosin, joskus on hankalaa ajatella itsestä näin. Itsensä arvostamista täytyy opetella. Näin voimme viisikymppisenä elää elämämme parhaita vuosia.

Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua rakastamaan itseäsi, korostamaan kauneuttasi ja paljastamaan piilossa olevan potentiaalisi:

1. Jos tupakoit, lopeta!

Ensinnäkin, lopeta tupakointi. Ilmeisten terveyshaittojen lisäksi, tupakoinnin aiheuttamat biokemialliset muutokset vanhentavat ihoasi ennenaikaisesti. Tupakoitsijoiden iho muuttuu paksun nahkamaiseksi ja rypyt syvenevät. Joten jos haluat vanhentua armollisesti, tumppaa tupakka lopullisesti.

2. Ota hiuksiin luonnollisia raitoja, jos haluat kätkeä harmaat

Viisikymppiselle naiselle harmaiden hiusten ilmaantuminen alkaa olla väistämätön tosiasia. Kysymys kuuluu: värjätäkö harmaat piiloon vai ei? Hiusten värjääminen vaikuttaa ensin hyvältä valinnalta, kunnes huomaat olevasi jumissa vaurioituneiden hiusten ja jatkuvat värjäämisrumban kanssa.

Tarkoitus on korostaa luonnollista kauneuttasi, ei kätkeä sitä, joten kokeile luonnollisen näköisiä raitoja, jos haluat piilottaa harmaasi. Raidat sekoittuvat harmaisiin tyylikkäästi, ja joudut viettämään vähemmän aikaa (ja rahaa) kampaamoissa.

3. Piilota tummat silmänaluset

Ikä tuo valitettavasti tullessaan roikkuvat silmäpussit ja tummat silmänaluset. Tämä on väistämätöntä, mutta onneksi asian voi korjata. Tarvitset ainoastaan hyvälaatuista, kosteuttavaa silmänalusten pohjustusvoidetta, sekä peitevoiteen. Käytä ensin pohjustusvoidetta, ja lisää sen jälkeen peitevoidetta silmien alle alaspäin osoittavan kolmion muotoinen alue. Tällä tavalla saat kätkettyä puolikuun muotoiset silmäpussit, jotka tekevät helposti väsyneen näköiseksi.

4. Älä laiminlyö kaulaa

Monet viisikymppiset naiset unohtavat kauneudenhoitorutiineissaan kaulan. Kun rasvaat kasvosi, levitä kosteusvoidetta myös kaulalle, joka kerta. Hiero kosteusvoidetta käsiesi välissä lämmittääksesi rasvan, ja levitä sitten kaulalle alhaalta ylöspäin suuntautuvin liikkein.

Lähde: Fabulous 50s

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT