IS: Toivo Sukarin terveysongelmat kärjistyivät: ”Tuntuu pelottavalta”


Toivo Sukarille, 69, tehtiin tammikuussa kaksi pallolaajennusta. Valitettavasti operoinnit eivät onnistuneet odotetusti ja liikemies on kärsinyt erilaisista jälkioireista, jotka eivät ole vieläkään hellittäneet.

– Yöt ovat tuskaisia. Rintakipu tulee aina makuulla. Joka yö keskellä rintaa tuntuu puristava kipu. Tuntuu pelottavalta valvoa kivuissa ja miettiä, mistä kipu johtuu ja miksei siihen löydy selitystä, Sukari kuvailee tilannettaan Iltasanomille.

Hän on menossa kuun lopussa sydämen PET-kuvaukseen.

– Se on tietääkseni tarkin mahdollinen tutkimus, joka nykyään on olemassa. Siinä näkyvät kaikki yksityiskohdatkin, jotka eivät näy muissa kuvauksissa.

Rintakipujen lisäksi Sukarilla on ilmennyt muistiongelmia. Tutkimuksissa ei ole kuitenkaan löytynyt viitteitä muistisairaudesta.

– Tilanne vaihtelee aika lailla, mutta ennen sepelvaltimotaudin löytymistä ei ollut minkäänlaisia muistiongelmia, joten jotain tekemistä asialla on sairastumisen kanssa, Sukari toteaa Iltasanomille.

Liikemies epäilee, että muistiongelmien syy voisi kenties olla jonkin lääkkeen sivuvaikutus. Toinen vaihtoehto voisi olla rintakipujen aiheuttama unettomuus ja väsymys.

SUOSITUIMMAT