77-vuotias Danny ja 19-vuotias Helmi antoivat ensimmäisen yhteishaastattelun


Seiska on uutisoinut kesäkuun alusta lähtien mysteerisestä nuoresta ja ”huomattavan hyvännäköisestä” blondista, jota on bongattu musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen, 77, seurassa pitkin kesää Raumalla ja Dannyn kesämökillä.

Seiska spekuloi jopa kaksikon romanssilla, kunnes Danny lopulta paljasti kyseessä olevan D-tuotannon työntekijä, joka on auttanut häntä ”arkisissa askareissa”.

Mysteerinen kaunotar on 19-vuotias Helmi Loukasmäki, joka kertoi elokuun alussa Ilkka-Pohjalaiselle kesästään Dannyn kanssa.

– Hän on tosi mukava. Ihana ihminen. Tulen toimeen hänen kanssaan oikein hyvin. Erimielisyyksiä meille ei ole tullut, kaunotar kertoi.

Nyt otsikoita nostattanut kaksikko on antanut lopultakin ensimmäisen yhteishaastattelun.

– Hei vain! Olen Helmi Loukasmäki, tämän kevään ylioppilas Ilmajoelta, Loukasmäki aloitti Seiskan haastattelussa. 

Seiskan mukaan Loukasmäki hieman haki sanojaan, kun häneltä kysyttiin, miten pitkä ja kuuma kesä on sujunut Dannyn kanssa.

– On ollut kyllä tosi kivaa. Olen oppinut ja nähnyt paljon kaikenlaista. Ja onhan sitä myös tavallaan yllättynyt, kun on pikkutytöstä asti kuunnellut Dannyn musiikkia ja nyt sitten olenkin yhtäkkiä täällä… Onhan se outoa, mutta myös tosi ihanaa.

Loukasmäki kertoi Seiskalle, että tapasi Dannyn ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten Dannyn konsertin jälkeen. Valmistuttuaan ylioppilaaksi hän otti yhteyttä Dannyyn, jonka Rauman huvilaa jouduttiin sattumoisin korjaamaan kevätmyrskyn vaurioiden takia viikkokausia. Danny sanoi haastattelussa, että Loukasmäki teki D-tuotannon avustajana ruokaa huvilaa korjanneille viidelle miehelle.

– Helmi ravitsi heitä hienosti. Välillä hänen piti lähteä käymään kotona, mutta se osoittautui sikäli hankalaksi, että sillä välin ukkolauma oli ilman ruokaa, Danny harmitteli Seiskalle.

Dannyn mukaan Loukasmäki tekee huvilalla mm. toimisto- ja kodinhoitotöitä. Lisäksi hän on toiminut lastenhoitajana Dannyn tyttärenpojalle ja asioinut Raumalla.

Loukasmäki kertoi vapaa-ajastaan, että on kesän aikana nauttinut olostaan huvilalla mm. pelaamalla tennistä, uimalla ja veneilemällä Dannyn kanssa.

Danny kertoi järjestäneensä Loukasmäelle studiosession kapellimestarinsa Petri Kokon studiolla. Loukasmäen saama mediahuomio on Dannyn mielestä etu kaunottaren mahdollista artistiuraa ajatellen.

Danny on seurustellut vuodesta 2016 lähtien saman vuoden tangokuningatar Erika Vikmanin, 27, kanssa. He asuvat nykyisin eri osoitteissa eikä kumpikaan ole suostunut kommentoimaan suhteen nykytilaa. Erika julkaisee perjantaina 21.8. uuden varsin seksikkäältä vaikuttavan singlen ja musiikkivideon ”Syntisten pöytä”.

Alla kuvia Helmi Loukasmäen Instagram-tililtä.

View this post on Instagram

☀️ #summer#sea#happy

A post shared by Helmi Loukasmäki (@helmiloukasmaki) on

https://www.instagram.com/p/CCqHokxBuk9/

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT