Aki Manninen avautui vaikeista hetkistä suhteessaan: ”Mulle tuli tänään avioliitto kiintiö täyteen”


Hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, 47, julkaisi someen kirjoituksen, jossa kertoi haasteista avioliitossaan Rita Niemi-Mannisen, 43, kanssa:

”Mulle tuli tänään avioliitto kiintiö täyteen. Joskus vaan tulee hetkiä toisen kanssa, kun se naama alkaa vaan ärsyttämään suunnattomasti ja kaikki mitä toinen tekee ja sanoo.. Tietysti se eskaloituu aika nopeasti sanalliseen ruoskintaan puolin ja toisin, kun järki loppuu niin konstit alkaa.”

”Teemme Ritan kanssa töitä samassa yrityksessä 50/50% hoidamme lastamme olemme PALJON yhdessä, voisin väittää että keskiverto parisuhdetta enemmän aikaa vuodessa kuin moni muu omassa suhteessaan. Eikä kaikki todellakaan ole sitä vaaleanpunaisii syrämmii. Uskokaa vaan että joskus alkaa napsumaan ja tarvii sitä hengähdys aikaa.”

”Kukaan ei koskaan ole loukannut minua pahemmin kuin oma puoliso sanoilla. Sanan miekka on kielen päällä, nii kuin kielen päällä on kuolema ja elämäkin.”

”Meillä yleensä asia korjaantuu sillä ja päästään anteeksipyyntö kohtaan ”ehkä joskus jopa sovintosexiin asti” kun vain ymmärtää hetkeksi lähteä umpikujasta pois omiin ajatuksiin ja oloihin ”henkittelemään paperipussiin” Sillä arjessa se parisuhde ja rakkaus punnitaan sekä veistellään yhteinen kieli.”

Tsekkaa päivitys alta tai Instagramista.

SUOSITUIMMAT