Antti Kurhisen älytön bisnes: Myynyt jo tonneilla omia pierujaan! ”Oletko ilmoittanut verottajalle?”


Tosi-tv:stä tuttu taksiyrittäjä Antti Kurhinen on paljastanut myyneensä viime vuosina paljon omia suolikaasujaan, siis: pieruja.

Nyt hän on kuitenkin lopettanut pierujensa myynnin kyllästyttyään siihen ja asiakkaiden muututtua ”tinkaaviksi”.

Antti kertoo myyneensä pieruja 250 euron kappalehintaan, ja jopa viidellä tonnilla. Miten sitten pierujen myynti on tapahtunut? Siten että joku fetisseistä kiinnostunut ihminen, nainen tai mies, on tilannut Antilta pierun sosiaalisen median kautta. Sitten Antti on tehnyt pieruvideon ja lähettänyt sen asiakkaalle.

Antin paljastus on herättänyt paljon huomiota. Joidenkin mielestä kustomoidut pierut ja suolikaasujen kaupallistaminen on loistavaa bisnesälyä. Somessa kirjoitetaan muiden muassa näin:

Mä tiiättekö oon alkanut tykätä Antti Kurhisesta. Tota jätkää ei vaan kiinnosta paskaakaan. Vaginahierontaa, seksinukkebordelleja, Venäjän lätkäjoukkueen kannatuslaulu venäjäksi Suomessa ja myy omia pierujaan. Vittu mikä päällikkö. Varmasti ihan sietämätön kusipää ihmisenä, mutta noin niinku hahmona pakko arvostaa tota ”Haistakaa vittu (tai pieru), mä teen mitä huvittaa” -asennetta.

-En oo seurannu kaveria. Mut tän uutsen perusteella pitää ottaa selvää. Ei ihan mitätön uutinen.

Luonnollisesti myös kakkaa (eli pierua varren kanssa) sataa tuulettimeen:

-Mitenkä paljon alemmas tää tyyppi voi vielä vajota. Entäs ne ihmiset jotka niitä videoita on ostaneet. Tiiä vaikka naapurissa asuis. Se voi olla just se kaupan kassalla iloisesti moikkaava. En halua enää nähdä ihmisiä!

-Veron kiertäjä.. ei varmasti ole ilmottanu tuloistaa verohallinnolle.. idioottihan toi on ku tollasta julkasee.. tolle vois asettaa syytteen veropetoksesta…

SUOSITUIMMAT