Assassin’s Creed Valhalla -viikinkiseikkailu laajeni uusilla ryöstöretkillä


Assassin’s Creed Valhalla -toimintaroolipeliin on julkaistu uusi päivitys, joka tuo mukanaan River Raid -pelimuodon. Katso yläpuolelta River Raidin esittelyvideo.

River Raid -pelimuoto tarjoaa pelaajalle uuden tavan kokea joenvarsirosvouden mahdollisuudet uusilla alueilla ja vaikuttamatta pelin tarinaan tai pelihahmon luomiin suhteisiin Englannissa. Peruspelistä poiketen näissä jokivarsitehtävissä pelaaja saattaa menettää osan miehistöstään, mikäli nämä kaatuvat taistelussa eikä heitä elvytetä ajoissa. Samalla omaa soturiarmeijaa voi vahvistaa muiden pelaajien luomilla Jomsviking-sotureilla, joita johtaa pelaajan oma Jomsviking-luutnantti.

Uusi pelimuoto tuo mukanaan myös uudenlaisen ja ominaisuuksiltaan päivitettävän viikinkilaivan. Ryöstöretkien myötä tarjolle tulee uusia varusteita, taitoja ja kosmeettisia vaihtoehtoja oman viikinkikylän koristeluun. Uusia aseita ovat Pyhän Yrjön haarniskakokonaisuus ja pitkämiekka. Lisäksi pelimuodon kolme uutta taitoa on kätketty ryöstettäviin luostareihin.

Englantilaisten jokien varrella riittää ryöstettävää

Uusia rakennuksia ovat Jomsviking-sali ja ryöstöretkilaituri. Salissa on kolme eri päivitystasoa, jotka mahdollistavat eri tasoisten viikinkisoturien värväämisen. Mitä korkeampi salin taso, sen parempia sotureita on värvättävissä ja sen paremmiksi näistä on mahdollisuus tulla. Ryöstöretkiin tarkoitettu laituri vaaditaan jokirosvousten tekemiseen. River Raid -pelimuoto tulee pelattavaksi, kun pelaaja on suorittanut joko pelin Grantebridgescire- tai Ledecestrescire-tarinakaaren kokonaisuudessaan.

Assassin’s Creed IV Black Flag– ja Assassin’s Creed Origins -toimintapelit luonut pelistudio Ubisoft Montreal vie pelaajat viikinkiajalle ja kertoo Eivor-viikinkisoturin tarinan. 800-luvulle sijoittuva Assassin’s Creed Valhalla -peli esittelee upean, avoimen ja eläväisen pelimaailman, joka nivoo yhteen sekä viikinkien ryöstöretket että Englannin synkän ja verisen aikakauden. Peli tuo sarjaan uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden järjestää omia ryöstöretkiä ja perustaa oma uudisasukasyhteisö uuteen maahan. Vahvistamalla omaa yhteisöä kasvaa myös pelaajan johtaman alueen vaikutusvalta. Pelaajan ohjastama Eivor voi pelaajan valinnan mukaan olla mies- tai naistaistelija. Omaa hahmoaan voi myös muokata monella tapaa hiustyylien, tatuointien, sotamaalausten ja varusteiden osalta ilmentämään omaa tyyliään.

LUE ASSASSIN’S CREEDT VALHALLA -PELIN ARVOSTELU TÄÄLTÄ

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia-pelipalveluista. Pelin ikäraja on PEGI 18.

SUOSITUIMMAT