Britney Spears, 39, jää eläkkeelle?


Popin supertähti Britney Spears, 39, aikoo managerinsa mukaan lopettaa uransa.

Disney Channelin lapsitähtenä uransa 1990-luvulla aloittanut Spears nousi supertähteyteen 2000-luvun taitteessa jättihiteillään ”…Baby One More Time” ja ”Oops!… I Did It Again”. Spears on yksi maailman kaikkien aikojen myydyimmistä immistä artisteista. Hänen levyjään on myyty jopa yli 150 miljoonaa kappaletta. Yläpuolella ”…Baby One More Time” -kappaleen musiikkivideo, jota on katseltu YouTubessa yli 627 miljoonaa kertaa.

Tiedon uran lopettamisesta teki Spearsin managerina 90-luvun puolivälistä lähtien toiminut Larry Rudolph, joka irtisanoutui tehtävistään kuultuaan tähden aikovan jäädä virallisesti eläkkeelle, jonka vuoksi hänen ”palveluksiaan ei enää kaivata”.

– Tulen aina olemaan uskomattoman ylpeä siitä, mitä saavutimme Britneyn kanssa 25 yhteisen vuotemme aikana. Toivotan hänelle kaikkea mahdollista terveyttä ja onnellisuutta, ja olen aina valmis auttamaan jos hän taas joskus tarvitsee minua, kuten olen aina ollut, Rudolph sanoo.

Britney Spears sai vuonna 2007 hermoromahduksen ja leikkasi päänsä kaljuksi. Hänen sanotaan myös tuolloin yrittäneen itsemurhaa. Hän on ollut holhouksen alaisena vuodesta 2008 lähtien. Hänen isänsä Jamie Spears on siitä lähtien hoitanut tyttärensä asioita ja miljoonaomaisuutta. Spears ei voi holhouksen alaisena esimerkiksi äänestää, mennä naimisiin, hankkia lapsia tai käydä ostoksilla ilman isänsä lupaa.

Spears on valittanut holhouksen rajoittavan hänen elämäänsä liikaa. Hän sanoo, ettei ole esimerkiksi voinut hankkia lasta poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa, koska hänelle on asetettu kierukka ilman suostumusta.

Spears vei holhouskiistan oikeuteen Los Angelesissa. Kesäkuun lopulla oikeus päätti, että isän holhousta ei lopeteta, koska Spears ei edelleenkään kykene hallitsemaan omaisuuttaan eikä vastustamaan häneen kohdistuvaa vaikutusvaltaa.

Lähde: Deadline

SUOSITUIMMAT