Elliä koulukiusattiin, sairastui ja painoi vain 25 kiloa – pysäyttävä kuvalinkki!


Ellie, 18, muistaa, kuinka hän lapsena rakasti ruokaa, ei nirsoillut, leipoi ja kokkaili herkkuja myös muulle perheelle.

Ala-asteen kuluessa häntä alettiin kiusata koulussa. Se mursi Ellien ja teki hänen elämästään helvettiä vuosiksi. Hän sai syömishäiriön ja painoi pahimmillaan vain 25 kiloa. Ajatelkaa, 25 kiloa!

-Muistan tarkkaan, kuinka kaikki alkoi. Samalla luokalla olleet tytöt alkoivat pilkata minua painoni vuoksi. He ilkkuivat, että olen koko luokan suurikokoisin. Silloin havahduin ajattelemaan ulkonäköäni ja pakkomielteeni laihduttamiseen alkoi, nuori nainen kertoo.

Sairaalajakso nuorena vain pahensi tilannetta.

-Opin siellä vain lisää huonoja tapoja. Olin muiden mielenterveyspotilaiden ympäröimänä ja jutut pyörivät itsensä vahingoittamisen ympärillä.

Vuosien myötä teinityttö havahtui viimein tilanteensa vakavuuteen. Hän alkoi pelätä kuolevansa yön aikana mennessään iltaisin nukkumaan. Paino on juttua kirjoitettaessa noussut jo 20 kiloa. Tarkan ruokavalion noudattaminen jatkuu kotona. Lue juttu TÄÄLTÄ JA KATSO PYSÄYTTÄVÄT KUVAT!

SUOSITUIMMAT