Ensitreffit-Miika kärsii ohjelman järkyttävistä seurauksista: ”Pyydän, että lopetatte!”


Kaikki Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa katsoneet muistavat, että Miikan tilanne oli surullista seurattavaa. Hän ihastui saman tien Tuulaan, mutta tuore vaimo kertoi haluavansa edetä hitaasti. Lopulta suhteesta ei tullut yhtään mitään.

Miika purki useaan otteeseen sydänsurujaan kameralle. Itkultakaan ei aina vältytty. Kaikissa miehen kohtalo ei ole kuitenkaan herättänyt sympatiaa vaan päin vastoin. Miika kertoi hiljattain Instagramin stories-osiossa joutuneensa rankan nettikiusaamisen uhriksi.

– Kiusaaminen ei ole koskaan ok. Se, että mä osallistuin rakkausrealityohjelmaan löytääkseni elämänkumppanin, se kokemus ei mennyt kauhean hyvin, niin se ei oikeuta ketään kiusaamaan mua, Miika muotoilee.

Hän kertoo kärsineensä kiusaamisesta aiemminkin elämässään. Siksi tilanne on erityisen raastava.

– Täytyy muistaa, että mä olen ihan aito henkilö, mulla on aidot tunteet, te ette pysty tietään mitä fiilaan. Mä pyydän, että te ystävällisesti lopettaisitte mun kiusaamisen, Miika vetoaa.

SUOSITUIMMAT