Etelä-Pohjanmaalle avautuu uusi areena – avajaiskonsertissa Haloo Helsinki!


Kauhajoelle avataan syksyllä uusi monitoimiareena.

IKH Areenan avajaisia vietetään 12.11. konsertilla, jossa esiintyy yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä Haloo Helsinki!

Areenaa operoiva KB Events Oy on solminut konserttituotantojen osalta yhteistyön tamperelaisen Extra Large Music Oy:n Timo Isomäen kanssa. 

On hienoa päästä rakentamaan ohjelmistoa uudelle ja nykyaikaiselle areenalle, joka muuntuu moneen käyttöön ja erilaisiin konserttituotantoihin. Etelä-Pohjanmaalle tämä merkitsee yhä laajempaa viihdetarjontaa ympärivuotisesti. Tämä varmasti on ilouutinen myös esiintyjille, Isomäki sanoo. 

KB Events Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Suokas näkee areenan laajat aluevaikutukset. 

Areena antaa aivan erilaiset harrastusmahdollisuudet kaikenikäisille sekä lisää merkittävästi urheilu- ja kulttuuritarjontaa. Koen, että areena on myös alueen yksi vetovoimatekijä nyt ja tulevaisuudessa, Suokas sanoo.

IKH Areenan suunnitelmat julkaistiin joulukuussa 2020 ja rakennuslupa hankkeelle saatiin toukokuussa 2021. Areena soveltuu eri urheilulajien harrastajien ja ammattilaisten käyttöön sekä messu- ja konserttitapahtumiin täyttäen myös kansainväliset vaatimukset. 
Areenalla tulee olemaan 2 300 istumapaikkaa ja 1 000 ravintolapaikkaa. Messu- ja konserttikäytössä yleisökapasiteetti on jopa 5 000.

Avajaiskonsertti 12.11.2022 Kauhajoki, IKH Areena: Haloo Helsinki!

Lipunmyynti: Lippu.fi

Alle 18-vuotiailla oma katsomolohko, alle 15-vuotiaat huoltajan seurassa. Permanto ja katsomot K-18.

SUOSITUIMMAT