Henna Kalinainen aloitti laihdutusprojektin – kokovartalokuva alkukunnosta


Alunperin Big Brother -sarjasta tunnetuksi tullut realitytähti ja mediapersoona Henna Kalinainen on aloittanut laihdutuskuurin.

Henna kohautti vuonna 2009 avioitumalla Big Brother -talossa BB-kollega Antti Kurhisen kanssa ja hänet muistetaan muistakin realitysarjoista, kuten Viidakon tähtöset ja Maatilan prinsessa.

Kalinainen tuli julkisuuteen ensimmäisen kerran painostaan vuonna 2012 kertomalla olevansa huolissaan kilojen kertymisestä. Sittemmin painoa on tullut lisää, joten viime syksynä hän päätti aloittaa määrätietoisen laihdutuskuurin.

Alla kuva Henna Kalinaisesta viime syksynä laihdutusprojektin alkaessa.

2 KOMMENTIT

  1. Aika lailla liioiteltu juttu! Hienoa että Henna on kuvannut itsensä ikäänkuin muistoksi mutta minä en kuitenkaan näe kuin suhteellisen normaalin, pulleahkon vartalon. Mitään tavatonta tuossa ei todellakaan ole!!
    Hieno homma kun Henna oman itsensä takia haluaa tiputtaa kiloja, joillekin pienikään ylipaino ei sovi vaan nostaa verenpainetta, rasittaa niveliä. laskee itsetuntoa jne. Toiset taas pystyvät kantamaan kilonsa ilman suurempia haittoja. Se sallittakoon.
    Hyvää kesää kaikille vatsamakkaroidenkin kanssa, tai ilman niitä. Elämä on niin lyhyt että siitä joka tapauksessa kannattaa nauttia, tätäkään päivää et saa koskaan enää takaisin.

    • Tuoltahan keskiverto kansalainen suunnilleen näyttää, totta.
      Rehellisyyden nimissä on kuitenkin pakko sanoa, että onhan tuo kuva nyt hieman shokeeraava, kun muistan suloisen Hennan BB-ajoilta poseeraamassa olemattomissa vaatteissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT