Huittisten Lidlin myymäläpäällikkö sai tarpeekseen: ”Mikäli yhtään on järkeä päässä…”


Vanha sanonta ”asiakas on aina oikeassa” on kaikeksi onneksi järkiperäistynyt viimeistään tällä vuosituhannella. Harvan mielestä asiakaspalvelijan tarvitsee enää ottaa kaikkea kuraa ja henkistä oksennusta niskaansa tilanteessa kuin tilanteessa.

Asiakkaiden käytöstapojen perään huhuilee myös Huittisten Lidlin myymäläpäällikkö. Hän oli pöyristynyt maanantaina tapahtuneesta välikohtauksesta siinä määrin, että hän on julkaissut Facebookissa Huittisten ilmoitustaulu -ryhmässä etsintäkuulutuksen.

– Sinä naishenkilö ( perheenäiti?), joka käyttäydyit aivan järjettömän asiattomasti nuorta myyjäämme kohtaan kassalla, voisit tulla selvittämään asian kanssani myymälälle. Myyjä ei tehnyt mitään väärää, eikä edes mitään virhettä kassalla ja sinä katsoit asiaksesi haukkua hänet, uhata tappaa ja lisäksi näytit huikean upee esimerkkiä lapsillesi, sanomalla heille, että toivot ettei heistä tulisi samanlaisia kuin tämä myyjämme, myymäläpäällikkö lataa.

Hän kertoo myyjän lähteneen itkien pois kassalta.

– Mikäli yhtään on järkeä päässä, (hirveitä odotuksia ei ole tämän suhteen) olisi siis kohteliasta tulla asia selvittämään, kaupan pomo kiteyttää.

SUOSITUIMMAT