IS: Frederik yrittää epätoivoisesti päästä pois Kanarialta – ”Täysi katastrofi”


Legendaarinen iskelmälaulaja Frederik, 75, on viettänyt talvea Gran Canarialla, josta hän nyt haluaisi palata pikaisesti takaisin Suomeen koronaviruksen takia.

Ilta-Sanomat tavoitti Frederikin, kun hän oli matkalla lentoasemalle.

– Täysi katastrofi. Ajan tässä katsomaan, mitä on tehtävissä. Jos saisin aikaistettua lähtöä ja pääsisin täältä pois, Frederik totesi IS:lle.

Frederikillä on paluulippu päivämäärälle 6.4., mutta hän haluaisi aikaistaa sitä paikallisten tiukkojen rajoitusten takia.

– Täällä on kaduillaliikkumiskielto. Hotellien uima-altaat on suljettu. Kauppaan saa mennä yksi kerrallaan. Monet niistä ovat kiinni. Mikään ei ole auki. Se on karmeeta, Frederik tilitti IS:lle.

Frederikin mukaan Kanarialla saa huonosti tietoa paikallisesta tilanteesta. Karanteeni on määrätty kahdeksi viikoksi, mutta se voi jatkua ainakin viikolla.

– Ei ole kiva olla täällä kolmea viikkoa, kun ei ketään näy missään. Tämä on kuin autiokylä.

Frederik ei pelkää sairastuvansa koronavirukseen. Hän vakuuttaa olevansa hyvässä kunnossa ja urheilevansa paljon. Häntä harmittaa varsinkin se, että kuntosalitkin ovat nyt kiinni.

Kun Frederik pääsee Suomeen, hänellä on edelleen vastassaan rajoituksia, koska Suomessa yli 70-vvuotiaita on kehotettu välttämään fyysistä kanssakäymistä muiden ihmisten kanssa.

Lähde: Ilta-Sanomat

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT