IS: Parantumattomasti sairas Curre Lindström antaa koskettavan elämänohjeen


Legendaarinen Leijonien valmentaja Curt ”Curre” Lindstöm on kertonut Iltasanomille kuulumisiaan. Harvinaista polyneuropatiaa sairastava Lindström, 82, asuu nykyään Thaimaassa. Sairaus diagnosoitiin kaksi vuotta sitten.

– Hermot kuolevat sormista ja jaloista. En voi työskennellä enkä kirjoittaa. En voi kävellä rannalla enkä pelata golfia, Lindström kuvailee lähitulevaisuudessa odotettavaa tilannetta Iltasanomille.

Tähän mennessä hermot ovat kuolleet jalkapohjista. Lindströn joutuu hakemaan kepin kanssa kävellessään tasapainoa, koska jaloissa ei ole tuntoa.

– Silmän sisällä on kipua. Näen tällä silmällä 25 prosenttia. Voin katsoa telkkaria, mutta tietokoneen kanssa on vaikeampaa, kun teksti on pientä, Lindström lisää.

Kaikesta huolimatta hän jaksaa pysyä positiivisella mielellä ja kertoo olevansa onnellinen. Lindström haluaa jakaa koskettavan elämänohjeen kanssaihmisille.

– Yhtenä päivänä kuolet. Kaikkina muina elät. Pidä huolta niistä päivistä, niitä pitää käyttää elämiseen. Mene vaikka rannalle.

SUOSITUIMMAT