IS: Toni Nieminen järkyttyi yllätyserostaan – ”En ole koskaan ollut niin rakastunut”


Entinen mäkikotka ja olympiavoittaja Toni Nieminen avautui Ilta-Sanomille yllättävästä erostaan oululaisesta Anskusta.

Niemisen mukaan ero tapahtui täysin yllättäen toukokuussa. Pari ehti asua yhdessä tammikuusta äitienpäivään, jolloin Ansku ilmoitti yllättyneelle miehelleen erosta. Nieminen jäi välittömästi asunnottomaksi.

– Ero sattuu raskaasti, ei sitä auta lähteä kieltämään. Ero tapahtui vieläpä niin yllättäen, etten ehtinyt edes valmistautua siihen, Nieminen kertoi IS:lle.

Niemisen mukaan ero kolahti hänelle erityisen rajusti.

– Voi varmaan sanoa, että kokonaisuutena tämä on varmasti ollut yksi elämäni kovimmista paikoista.

Nieminen on ollut viime vuosina usein otsikoissa myös talousongelmiensa takia. Työpaikat ovat vaihtuneet ja häneltä on vaadittu ulosotossa satoja tuhansia euroja.

Myös kumppanit ovat vaihtuneet tiuhaan tahtiin. Vuosina 2003–2013 Nieminen oli naimisissa Veeran kanssa, ja heillä on kaksi lasta. Toukokuussa 2014 Nieminen meni kihloihin Johannan kanssa, mutta pari erosi jo lokakuussa. Syyskuussa 2015 Nieminen meni naimisiin oululaisen Heidin kanssa, ja heillä on kaksi lasta. Alkuvuodesta 2020 pari jätti avioerohakemuksen ja Nieminen muutti asumaan uuden rakkaansa, oululaisen seitsemän lapsen yksinhuoltajaäidin Anskun luokse (kuvassa alla).

– En ole koskaan ollut niin rakastunut kuin tässä viimeisimmässäni suhteessa, Nieminen sanoi IS:lle.

Yllätyseron jälkeen Nieminen muutti ensin kavereiden nurkkiin ja nyt hän on löytänyt majapaikan Vihdistä, jossa entinen alppihiihtäjä Sami Uotila tarjosi Janne-veljensä kanssa hänelle kesäksi työpaikan puistoisäntänä Vihdin PuuhaParkissa.

Nieminen on tyytyväinen kesän mittaisesta irtiotosta ja hengähdystauosta Vihdissä, koska hänellä on enemmän läheisiä Etelä-Suomessa kuin Oulussa. Maantieteellisestä etäisyydestä huolimatta hän aikoo silti nähdä lapsiaan kesällä.

Nieminen kertoi haastattelun lopuksi IS:lle, että hänen elämänsä palikat alkavat lopultakin hiljalleen järjestyä ja että ”kaikenlaisista kokemuksista on mahdollisuus vahvistua ihmisenä”.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kuvat: Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT