Järvisydämessä


Tartu Ridgen tarjoukseen!

Tuplaamme ensitalletuksesi aina 100 euroon asti!Mun seuraajat jo huomasivatkin, että viime viikolla vierähti muutama päivä kuvauksissa Järvisydän Saimaalla ja sain tähän upeaan lomakohteeseen liittyen paljon kysymyksiä, joten päätin tehdä aiheesta blogin.

Hotel&Spa Järvisydän sijaitsee Rantasalmella Saimaalla ja sinne kannattaa todellakin ajaa kauempaakin. Yövyimme yhden yön elämyshotellin sviitissä ja toisen yön maisemasviitissä. Minulta kysyttiin paljon kumpaa suosittelen enemmän ja oikeastaan suosittelen molempia!

Romanttiselle lomalle suosittelen ehdottomasti etenkin syys-ja talviaikaan maisemasviittiä, jolloin voi ihailla tähtitaivasta.

Maisemasviitti on isompi mitä olin ajatellut ja sieltä löytyy mm. mikro, jääkaappi, kahvin-ja vedenkeitin sekä takka. Toisaalta myös elämyshotellin sviitti kaikilla mukavuuksilla on upea. Sviiteissä on mm. poreamme, keittiö ja parveke.

Elämyshotelli on rakennettu perinteitä kunnioittaen kotimaisesta kivestä ja vanhasta puusta. Paikan historia ulottuu aina vuoteen 1658. Rakastun Järvisydämen tunnelmaan aina uudelleen ja uudelleen. Arvostan sitä, että Järvisydän vaalii perinteitä ja historiaa. 

Paikkaa ympäröi järvi, luonto, upeat lenkkeilymaastot sekä täydellinen rauha. Jos aiot yöpyä Järvisydämessä, suosittelenkin varaamaan vähintään kaksi yötä ja yöpymään elämyshotellissa sekä maisemasviitissä.

Suosittelen myös ehdottomasti käymään Järvisydän Spassa, jossa upea allasosasto, suolahuone sekä useat erilaiset hemmottelevat saunat takaavat täydellisen spa-elämyksen.

Spassa pääsee pulahtamaan myös kylmäaltaaseen Saimaan järvivedessä. Kylpylässä käyntiin on hyvä varata runsaasti aikaa, jotta pystyy nauttimaan sen monipuolisesta tarjonnasta.

Puoli tuntia joka meillä jäi molempina päivinä kuvausten jälkeen aikaa, ei todellakaan riittänyt, sillä lähes kaikki ihanat saunat jäivät testaamatta.

Kylpylässä on tarjolla myös pientä naposteltavaa. Lisäksi ihana Day Spa, jossa pääsee nauttimaan mm. erilaisista turvehoidoista sekä hieronnoista.

Järvikylpylässä kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä; Saimaan järvivettä, luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Kylpylä lämpenee järvi-/maalämmöllä ja aurinkoenergialla. 

Järvisydän tarjoaa loistavat puitteet rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen. Järvisydän on jokaisen aikuisen paratiisi ja ehdottomasti yksi romanttisin kohde Suomessa. Loistava paikka esimerkiksi hääpäivän- tai merkkipäivien viettoon tai omaa rauhaa ja aikaa tarvitseville. Täydellinen paikka myös joulun viettoon.

Järvisydämessä on myös tarjolla erilaisia aktiviteetteja (vuodenajoista riippuen patikointia, suppailua, norpparetkiä, melontaretkiä, lumikenkäretkiä, poro-ohjelmia…) ja vaikka paikka onkin enemmän aikuisille suunnattu, myös lapset varmasti viihtyvät.

Tosin itse ehkä kuitenkin suosittelen tätä paikkaa enemmän aikuisille. Sviiteissä on oma keittiö, joten kokkaaminen onnistuu helposti, mutta Järvisydämen ravintolassa kannattaa ehdottomasti käydä, sillä sen tunnelma saa suorastaan haukkomaan henkeä. 

On vaikea saada Järvisydämen koko upeus välittymään kuvista, sillä se pitää itse kokea. Monesti kohteet saadaan kuvissa näyttämään hienommalle, mutta Järvisydämessä se menee toisinpäin. Paikka on upea kuvissa, mutta vielä upeampi livenä.

Harmi, että tämä oli työreissu ja rentoutuminen jäi kokonaan toiseen kertaan, mutta täytyy sanoa, että työpuitteet olivat kohdillaan! Tänne on pakko palata aina uudestaan. Lisäpisteet myös ihanalle henkilökunnalle. Tämä paikka saa (jälleen) todellakin lämpimät suositukseni.


VIRAALI-VIDEOITASUOSITUIMMAT

Seiska: Helena Koivu vaatii Mikko Koivulta jättisummia

Mikko ja Helena Koivun avioeroa puidaan amerikkalaisessa oikeusistuimessa. NHL-miljonääri Mikko Koivu ja hänen vaimonsa Helena Koivu ilmoittivat vuosi sitten...

Seiska: Eronneella Niklas Hagmanilla oudot asumisjärjestelyt – asunut vuosia hotellissa

Niklas Hagman asuu Seiskan mukaan hotellissa. Entinen NHL-jääkiekkoilija Niklas Hagman ja ex-missi Piritta Hagman erosivat 12 avioliittovuoden jälkeen vuoden...

Valtteri Bottas jakoi yhteiskuvan rakkaansa kanssa – ”Etkö anna hänenkään…”

Valtteri Bottas jakoi kuvan rakkaansa Tiffany Cromwellin kanssa pariskunnan yhteiseltä pyöräilylenkiltä. Formulakuljettaja Valtteri Bottas ja hänen naisystävänsä, australialainen pyöräilijä...

Renne Korppilasta eronneen Iida Ketolan jättiyllätys – muuttaa maalle

Iida Ketola kertoo ostaneensa talon maalta. Tilalle naisen seuraksi muuttaa kesäkuussa myös kolme lammasta sekä kanoja. Kampaajana työskentelevä Iida...

MTV: Hellekupla poksahtaa pian – säähän täyskäännös jo ehkä viikonloppuna

Suomea on hellinyt viime päivinä kauan odotettu kesäinen lämpö. Taivaalle on kuitenkin pian kerääntymässä synkkiä pilviä. Aina Mustaltamereltä saakka...

MTV: TikTok-käyttäjä ei tiennyt, minkä kanssa pelleili

Mies kuvasi videolle, kuinka hän kosketteli rannalta löytämäänsä outoa otusta. Myöhemmin selvisi, että kyseessä oli vaarallinen portugalinsotalaiva. Aika ajoin...

Menikö nyt oikein? Moottori rikki katsastuksessa – omistaja jäi korvauksetta

Katsastustasemalta korvauksia vaatinut auton omistaja jäi vaille korvauksia, vaikka hänen autonsa moottori vaurioitui päästömittauksen aikana. Iltalehti kertoo Oulun seudulla...