Johanna Pakonen joutui auto-onnettomuuteen – rajut seuraukset


Vuoden 2002 tangokuningatar Johanna Pakonen joutui seurueineen auto-onnettomuuteen noin kuukausi sitten. Nyt laulaja kertoo Instagramissa kolarin rajuista seurauksista.

Taas huono yö takana. Päätä, niskaa ja kallonpohjaa särkee niin vietävästi. Täytyy sanoa, että todella kauan kestää toipua peräänajokolarista ja nämä kivut on kyllä välillä sietämättömiä. Huimauskohtauksista, pahoinvoinnista ja muistihäiriöistä puhumattakaan, Johanna luettelee.

Laulajan arki on nyt täyttynyt kolarista toipumisesta ja siihen liittyvien asioiden selvittämisestä.

– Kuukauden päivät on ravattu lääkäreissä, kuvauksissa, fysioterapiassa, autokorjaamoilla.. edessä vielä vauriokorjaamo, sijaisautohässäkät, lisää fysioterapiaa, lisää unettomia öitä särkyjen takia… ja kaiken huippua, että itse pääsee vielä maksumieheksi sijaisautosta, pakkolepoa harrastuksista ja töistä. Ai että.

Johanna on kuitenkin kiitollinen siitä, että pahemmilta loukkaantumisilta vältyttiin. Pieni poika oli juuri ollut ylittämässä suojatietä kolarin tapahtuessa. Johanna haluaakin muistuttaa kaikkia turvavälien tärkeydestä.

– Haluaisin kyllä nyt herätellä taas kaikki tienkäyttäjiä TURVAVÄLEISTÄ! Kyllä täällä taajamassakin roikutaan aivan perälaudassa kiinni, ikään kuin se olisi nopeampi tapa päästä määränpäähän, kun hinutetaan kiinni edellä ajavassa ajoneuvossa.

SUOSITUIMMAT