Kalle Palander Seiskalle: ”Vaimollani on toinen mies!”


Pujottelun vuoden 1999 maailmanmestari ja vuoden 2002 maailmankupin voittaja Kalle Palander, 43, kertoi Seiskalle saaneensa kuulla ikäviä uutisia vaimostaan Riina-Maijasta, 43.

Palanderit olivat viime viikonloppuna Levillä. Kalle oli Ylen selostustehtävissä ja Riina-Maija vietti Seiskan mukaan mökkiviikonloppua oman seurueensa kanssa.

– Sain lauantaina kuulla, että Riiniksellä onkin toinen mies. On ollut kuulemma jo pidempään. Tuntuu, että kaikki muut ovat tienneet siitä paitsi minä, Kalle huokasi Seiskalle.

Pariskunta meni naimisiin vuonna 2007. Avioliiton varrella on ollut niin ylä- kuin alamäkiä. Palanderin väitetään pettäneen vaimoaan useita kertoja, mutta nyt näyttää käyneen päinvastoin.

Syyskuun alussa Riina-Maija kertoi Seiskalle tuntemuksistaan liittyen Kallen väitettyihin naisseikkailuihin.

– Pettämiseen ei totu ikinä, sillä eihän se ole oikein. Olemme joutuneet keskustelemaan niistä hänen kanssaan, eivätkä ne mitään kivoja juttuja ole. Mutta eipä niitä ole vähään aikaan ollutkaan, joten olisikohan Kalleni jo rauhoittunut.

Palandereilla on kolme yhteistä lasta; vuonna 2007 syntynyt tytär ja vuonna 2012 syntyneet kaksoset. Kallella on lisäksi vuonna 1999 Norjassa syntynyt tytär ja Riina-Maijalla aikuinen poika aiemmasta suhteesta.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT